Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párom mielőtt elment volna...

Párom mielőtt elment volna éppen hogy kivette, lehet baba?

Figyelt kérdés
Soha nem védekezünk,mindig a megszakításos módszert alkalmazzuk,de most párom nem bírta és lehet be is ment egy kicsi,bár párom azt mondja,hogy nem.Ráadásul az ujjammal is mehetett be,mert mivel nekem akkor még nem volt"jó" így segítettem magamon.Én örülnék,ha babás maradnék:)Még kispárnát is tettem magam alá,hátha...
2008. dec. 10. 02:17
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Ezt annyira nem értem...

Most mit akarsz? Eldönthetnétek, hogy akartok gyereket vagy nem!

Azt még véletlenül se csináld, amik sok más nő,hogy a párod tudta nélkül teherbe "ejteted" magad. Ha ő nem akar gyereket te pedig igen nem az a megoldás.

Az előváladékban is lehet sperma, szóval hiába mondja a párod, hogy nem akkor is mehetett be.

Szerintem ezt senki nem tudja megmondani, hogy terhes vagy-e. 50-50%. vegyél egy tesztet.

2008. dec. 10. 02:36
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
De ha babat szeretnetek, igy soha nem lesz, ha megszakitjatok mindig. Kulonben szerintem meg olyan egeszsegtelen ez a modszer, engedd hogy benned elvezzen el, sokkal jobb erzes neki es neked is, es ha babat terveztek, akkor meg plane. De, az elso valaszolo a tobbit mar leirta.
2008. dec. 10. 02:40
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Én annak idején mindig megszakításos módszert választottunk, mert nem akartunk gyereket, sose jött össze, amit utólag nem is bánok, úgyhogy nem biztos hogy terhes vagy 10% hogy igen. Azóta hálisten új kapcsolatom van, férjnél is vagyok és most próbálkozunk a babával , úgyhogy nagyon kicsi az esélye hogy terhes lettél:)
2008. dec. 10. 07:49
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

én mikor abbahagytam a fo.gátló szedését, pár hónapot várni szerettünk volna a babával, ezért a megszakításos módszertt választottuk.és lám itt kacag most mellettem a 4,5hós kisfiam.mert ő nem szeretett volna várni

:D

2008. dec. 10. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy terhes
2008. dec. 10. 10:16
 6/6 A kérdező kommentje:
8 éve vagyunk együtt,a párom azt mondta,hogy meg szeretné teremteni az alapokat,de ha esetleg jönne a baba,akkor természetesen megtartanánk.Én nagyon szeretnék már régóta pici babót,de nem akarom ráerőltetni.Miért nem védekezünk máshogy?Mert nem szeretnék fogamzásgátlót szedni és gumi allergiám van.
2008. dec. 10. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!