Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Allitolag mostanaban van...

Allitolag mostanaban van peteeresem, azt honnan mibol tudom hogy van e?

Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 01:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha méred a hőd akkor szépen látni ha fenn marad 5 napon keresztül legalább a hőd! Amúgy ha nem méred, akkor mikor meg kell jönnie onnan számolj vissza 14 napot, de ezt is csak utólag tudod meg, hacsak nem tudod hogy pontosan mikor kell megjönnie! Utalhat még rá középidős fájdalom, szúrkálás! Remélem sikerült:) Hol tartasz a ciklusodban?
2008. dec. 10. 07:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem pé-kor mindig nyúlós, átlátszó folyásom van, és egyik oldalon szúrkál a petefészkemnél, mindjárt megjön érzésem van és majd leszakad a derekam. A folyásom a leg egyértelműbb, előtte napokban mindig megelőzi ilyen sárgás, ragacsos valami, és egy napig van nyúlós, ami 3 cm-re is nyúlik. Bocsi a részletekért, de nekem is alaposan meg kellett vizsgálnom magam, hogy rájöjjek mikor van pé-m. És egyébként a hő egy napra leesik olyankor másnapra felmegy és ott is marad a mensiig. De én már nem mérem, mert anélkül is kiismertem magam. Sok sikert!
2008. dec. 10. 08:21
 3/4 A kérdező kommentje:

koszi lanyok a valaszt!

en nekem tegnap egesznap faj a hasam alja akkor a hasam aljan jobb oldalon szurt, fajt, meg feheres folyasom van aztan mostmar atlatszova valt, de sajnos tegnapi akciozas kimaradt mert a gyerek keson aludt el magunk koze vettuk es mi is elaludtunk....

2008. dec. 11. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha lesz időtök akor ma még mindent bele, az átlátszó folyás apé jele, úgyhogy hajrá! 2. válaszoló voltam
2008. dec. 11. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!