Csak bekepzelem?

Figyelt kérdés

Masfel hónappal ezelott a baratom megprobalta berakni, de viszont en tul szuk voltam, ezert nem sikerult, parszor megprobalta de nekem nagyon fajt ezert abbahagyta, es en nem is akartam, de sajnos igy alakult, nem is szeretnek beszelni reszletesebben errol... Utana hetekig idegeskedtem hogy most lehetek-e terhes, utana pontosan megjott a menstruaciom, ugyanolyan volt mint szokott, azota viszont szerintem en bekepzelem a tüneteket, de amugyis testkepzavarral kuzdok evek ota, es nagyon nehez eldontenem, hogy kivulrol ezt lathatnam-e mar, vagy erezhetnem-e, nagyon rosszul erzem magam azota lelkileg, de o nem is foglalkozik vele, azota nem volt egy nyugodt napom sem. Tudom hogy teszt eredmeny nelkul nem tudtok ti sem sokat segiteni, de nagyon megkoszonnem, ha kozolnek velem egyertelmuen, hogy mi lehet. Van pajzsmirigy alulmukodesem is, ugy tudom masoknal ez nehezito korulmeny teherbeesesre, gondoltam megosztom ezt is, hatha valtoztat valamin.

Köszönöm annak aki elolvasta

2021. aug. 10. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
50%
2021. aug. 10. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy terhes. Kb kizart. Ha nem élvezett el akkor meg főleg.
2021. aug. 10. 18:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem elvezett el, ez kb egy 10-15mp leforgasa alatt tortent
2021. aug. 10. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Nagy valószínűség szerint nem vagy terhes, kívülről biztosan nem látszódna. De nem értem miért jobb idegeskedni ahelyett, hogy vennél egy tesztet és megnyugodnál.
2021. aug. 10. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Dehogy vagy terhes.
2021. aug. 10. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Hidd el sokan megijesztenek itt de terhes csak ovulacio előtt tudsz lenni és ovulacio napjan. Csak tudd, mikor ovulálsz
2021. aug. 11. 06:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Így,most kb 2% esély van rá ráadásul beléd se élvezett..
2021. aug. 11. 06:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Most viszont julius 13.tol 18ig volt meg a menstruaciom, es 2 nappal ezelott 3 napig ilyen barnas darabos folyasom volt, de meg azota nem jott meg, nem tudom oszinten... Napok ota fel vagyok puffadva, csak az a problema hogy nem tudom hogy azt ennek tudhatom be, vagy esetleg pajzsmirigy betegsegem miatt lehet most valami, vagy csak olyat ettem, szoval...
2021. aug. 13. 22:04
 9/9 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. aug. 14. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!