Túl stesszes vagyok! Ezért nem sikerül a baba, minden ok velünk. Hogy tudnám a felfogásom megváltoztatni?
Gyerekkoromban nagyon maximálisták voltak a szüleim mindenben tökéletesnek kellett lennem. Mikor 7 éve férjhez mentem, anyosomékhoz költöztünk, azóta is velük lakunk, de velük minden ok, csak nem akarok előttük sem hanyagabb lenni, mint a szüleim előtt. Mindenkinek tökéletesen meg akarok feleli itthon is, a munkahelyemen is. Sokszor nem sikerül, de megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni. Rend, kaja, tisztaruha......
A felfogásomon hogy tudnék 27 évesen változtatni?
Hát igy hogy úgymond belédnevelték nehezebb... próbálj meg kiengedni kicsit.
Nem szakad össze a világ ha a kimosott ruhák nincsennek még aznap kivasalva és összehajtogatva...
A teherbeesésre vonatkozólag pedig úgy hogy meg kell értened ezt a természetre kell bizni és te csak úgy befolyásolhatod hogy kicsit ellazulsz.
tudom, h könnyebb mondani, de lehet jó lenne elköltözni, nagyon nagy különbség van otthon és OTTHON között....mikor nekem a fiam megszületett volt egy kis káosz, ilyenkor az ember fáradt, kicsit nyúzott és nem igen akar együtt élni senki ember fiával, én a látogatókat is korlátoztam......egy gyerek rettentő nagy változás és szerintem akkor jön, ha biztonságban érzed magad....lehet ez a "baj"......
én még egyébként a jógát is ajánlom, ismerősnek is lombik után spontán jógával sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!