Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túl stesszes vagyok! Ezért...

Túl stesszes vagyok! Ezért nem sikerül a baba, minden ok velünk. Hogy tudnám a felfogásom megváltoztatni?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban nagyon maximálisták voltak a szüleim mindenben tökéletesnek kellett lennem. Mikor 7 éve férjhez mentem, anyosomékhoz költöztünk, azóta is velük lakunk, de velük minden ok, csak nem akarok előttük sem hanyagabb lenni, mint a szüleim előtt. Mindenkinek tökéletesen meg akarok feleli itthon is, a munkahelyemen is. Sokszor nem sikerül, de megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni. Rend, kaja, tisztaruha......

A felfogásomon hogy tudnék 27 évesen változtatni?

2010. aug. 29. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát igy hogy úgymond belédnevelték nehezebb... próbálj meg kiengedni kicsit.

Nem szakad össze a világ ha a kimosott ruhák nincsennek még aznap kivasalva és összehajtogatva...

A teherbeesésre vonatkozólag pedig úgy hogy meg kell értened ezt a természetre kell bizni és te csak úgy befolyásolhatod hogy kicsit ellazulsz.

2010. aug. 29. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:

tudom, h könnyebb mondani, de lehet jó lenne elköltözni, nagyon nagy különbség van otthon és OTTHON között....mikor nekem a fiam megszületett volt egy kis káosz, ilyenkor az ember fáradt, kicsit nyúzott és nem igen akar együtt élni senki ember fiával, én a látogatókat is korlátoztam......egy gyerek rettentő nagy változás és szerintem akkor jön, ha biztonságban érzed magad....lehet ez a "baj"......

én még egyébként a jógát is ajánlom, ismerősnek is lombik után spontán jógával sikerült!

2010. aug. 29. 10:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, ki fogom törölni az agyamból a KELL szót, és arra csrélni: ha van kedvem hozzá.
2010. aug. 29. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a körülményeket, de KÖLTÖZNI kellene!Nem túl egészséges, ha két külön generáció együtt él, és nem csupán lakik!Teljesen más lenne az életed!Szerintem ez is sokban segítene, és az előttem szólóval is egyet értek, a jóga is segíthet!Elkezdtétek a meddőségi kivizsgálásokat??Egy jó-hozzáértő orvost sem ártana keresni ezzel a próblémával!
2010. aug. 29. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:
hány hónapja próbálkoztok? tudod h átlag fél év kell egy babához? persze minél több negatív teszt annál nagyobb a "teljesítéskényszer".....de ez nem lóverseny, fiatal vagy, biztos h a nagyszülőkhöz akarsz gyereket?.....lehet h a körülmények korlátoznak!
2010. aug. 29. 10:59
 6/7 A kérdező kommentje:
1éve és 8 hónapja szeretznénk kisbabát. Nincs lehetőségünk, hogy elköltözzünk, de nem is szeretnénk. Olyan sokat segítenek, nélkülük sokkal több dologra kéne időt szakítani és mégkevesebb időm lenne magunkra. Hétközben bevásárolnak, ha nincs kajánk hoz-főz anyósom.
2010. aug. 31. 07:57
 7/7 A kérdező kommentje:
A férjemet is megvizsgálták,volt HSGm, most 2. alkalommal néznek hormonprofilt ebben a ciklusban, tavaly jó volt. Peteérésem is rendben volt akkor.
2010. aug. 31. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!