Sürgősségi ügyeleten is írnak fel ilyen tabit és kérhetem ezt a fajtát?
Figyelt kérdés
Esemény utáni tablettára gondolok. Dolgozom holnap és lehet nem érek oda a haziorvosomhoz. Sürgősségin is adnak receptet? Illetve kerhetem a 120 órás tabit? (Csak mert allitolag az sokkal hatasosabb)2021. aug. 8. 18:06
1/6 anonim válasza:
Adnak sürgősségin receptet.
Jobban jársz a 72 órással, ha mihamarabb beveszed.
2/6 anonim válasza:
Sűrgősségin is adnak, igen. Már akár ma is, igen. Krva xarul leszel tőle, igen. Minden egyes nappal csökken a hatékonysága, igen. Nem száz százalékos, lehetsz te az a nő, aki "ráért" egy nappal később bevenni, és így teherbe esni, igen.
3/6 A kérdező kommentje:
Kozben megjott tegnap este. Az aktus hajnalban tortent. Azert kiváltsam? Vagy ez azt jelenti h nem kell aggodnom?
2021. aug. 9. 06:15
4/6 A kérdező kommentje:
Megjott a bajom*
5/6 A kérdező kommentje:
Most jarok 25 oranal kb. Delutan tudom csak kivaltani.
6/6 anonim válasza:
Szerintem így felesleges, én nem venném be.
Ha téged megnyugtat, azért rákérdezhetsz a dokinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!