Megnéznétek?Teljesen negatív? Nem tudom eldönteni.Ciklusaim hosszúak 35-36 naposak.júni 28 volt az utolsó menstruációm.
2021. aug. 8. 11:53
11/19 anonim válasza:
Én is látok rajta valamit,halványan,pár nap múlva egy másik fajta teszttel próbáld
Szorítok
12/19 anonim válasza:
Én is látok rajta 2. csíkot, de nem ismerem ezt a tesztet, úgyhogy nem tudom mennyire megbízható.
Vegyél egy facelle-t vagy egy predictor earlyt.
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megnéztétek,holnap veszek akkor facelle-t kedd reggel pedig megcsinálom és feltöltöm a képet.
2021. aug. 8. 18:01
14/19 anonim válasza:
Miért pontoztok le mindenkit?
Már az is baj,hogy jó a szemünk? 😂
16/19 anonim válasza:
En latom mire gondolsz. Sztem
barmi lehet meg. Facellevel nezd meg. Varjuk a fejlemenyeket :) ( sztem poztiv amugy)
17/19 A kérdező kommentje:
Megcsináltam nem vártam reggelig,facelle negatív
2021. aug. 9. 14:25
18/19 anonim válasza:
Sajnálom :(
Pedig tényleg látszott a 2. csík, de ilyenkor mindig az a kérdés, hogy mennyire megbízható az adott teszt. Ezért is írtuk többen, hogy látszik, de mivel nem ismerjük ezt a fajta tesztet ezért óvatosan kell levonni a következtetést.
19/19 anonim válasza:
Nem ertem,akik latnak valamit,mit latnak. Egyertelmuen teljesen negativ volt. Sajnalom kerdezo... Fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!