Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pontosan menstruáció előtt 7...

Pontosan menstruáció előtt 7 nappal minimális vér mitől lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre este hogy a bugyin konkrétan egy nagyon pici pirosas fehéres folyás volt, ránéztem a naptáramra, de csak 1 hét múlva fog megjönni. Kb 27-28 napos ciklusaim vannak,szóval kizárt hogy ennyivel előbb megjöjjön. Ovu már volt
2021. aug. 7. 08:41
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Utána néztem és szinte minden oldal azt írja beágyazódás. Akik leszavaztak meg valószínű fáj nekik hogy valaki okosabb náluk
2021. aug. 7. 14:00
 12/27 anonim ***** válasza:
43%
Igen pont ebben az idoben is esedekes. 20-22 nap korul
2021. aug. 7. 14:18
 13/27 anonim ***** válasza:
Nekem beágyazódási vérzés volt.
2021. aug. 8. 10:52
 14/27 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy még ma reggelre is volt pár csepp barnás valami emiatt?
2021. aug. 8. 13:18
 15/27 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is 7 nappal a nemvárt előtt volt pecsételő vérzésem és most a napokban derült ki, hogy terhes vagyok.
2021. aug. 8. 13:33
 16/27 A kérdező kommentje:
Gratulálok 15ös! Nekem ma már nagyobb mennyiségű barnázásom is volt, sajnos valószínű tényleg hormon probléma lesz.
2021. aug. 8. 20:22
 17/27 anonim ***** válasza:

Szia. Múlt hónapban én is így jártam. 23.ciklusnapon kezdtem barnázni 5 napig tartott majd 1 nappal korábban megjött. 1 csepp elvileg jót jelenthet de ha több napig fennall az már nem ☹️

Én most 19.ciklusnap óta palástfű teát iszom. 4 nap múlva nem várom. Egyelőre semmi tünet, pms sem.

2021. aug. 8. 20:25
 18/27 A kérdező kommentje:
Én még a barátcserjének gondoltam adok egy esélyt
2021. aug. 8. 20:54
 19/27 anonim ***** válasza:

17-es vagyok.

Nálunk a patikában csak a premens volt ami barátcserjét tartalmaz, de úgy olvastam annak kell 2-3 hónap mire hat, és inkább pms-t enyhíti.

Igaz, nem tudom most a teának köszönhetően van-e de mellfeszülésem nem jött elő 1 héttel mensi előtt, 3 nap múlva lenne esedékes. Bár bízom benne, hogy talán meg sem jön :)

2021. aug. 9. 20:21
 20/27 A kérdező kommentje:
A gyógyszertárban azt mondták hormonproblémákra is jó,illetve mio inozitolt is rendeltem,gondoltam adok neki egy esélyt,ha 3 hónap múlva se jön a baba már néztem hormonvizsgálatot,akkor elmegyek oda, február óta próbálkozunk,a dokim azt mondta ha nem jön a baba 1 év múlva menjek vissza
2021. aug. 9. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!