Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tegnapi terhességi tesztemné...

A tegnapi terhességi tesztemnél 10 percig nem volt második csík,viszont 20p elteltével megjelent ez a nagyon nagyon halvány. Lehet babó vagy csak száradási?

Figyelt kérdés

2021. aug. 6. 18:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%
Miert vannak akik leszavaznak valaszokat? Mi nem tetszik nekik mások történetén? Nem vagyunk egyformák, a testunk se egyforma!
2021. aug. 8. 16:46
 22/27 anonim ***** válasza:
59%

Gondolom csak, hogy melyik válasz a tiéd. Az nem testi különbségek kérdése, hogy egy teszt nem értékelhető időn túl. A gyártó szerinted gyermeki huncutságból írja bele a tájékoztatóba?

Szerintem téged például ezért pontoztak le, nem azért mert a nem értékelhető teszted után végre lett pozitív is később.

2021. aug. 8. 17:00
 23/27 A kérdező kommentje:
Igazából én is hallottam már nem egy olyat, hogy időn túli pozitív tesztből lett baba..de persze elég ritka. Az ember ilyenkor már kapaszkodik valamibe jelen esetben ebbe..:)
2021. aug. 8. 20:07
 24/27 anonim ***** válasza:
61%
Mi ujsag kerdezo?
2021. aug. 9. 10:43
 25/27 anonim ***** válasza:
Szia! Teszteltel azóta?
2021. aug. 10. 18:03
 26/27 anonim ***** válasza:
Én sajnos még azt a száradási csíkot sem látom a képen.Ez így biztosan negatív,de ettől még persze tesztelhetsz újra.Csak időn belül nézd meg.Utána fölösleges.
2021. aug. 10. 18:35
 27/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos negatív. De köszönöm mindenkinek a válaszokat
2021. aug. 10. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!