Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet még mindig pozitív?

Mitől lehet még mindig pozitív?

Figyelt kérdés
Normális, hogy a tegnap is és ma is pozitív az LH teszt? A mai tesznél a második csík sötétebb, tegnap egyformák voltak. Mi lehet az oka?
2021. aug. 5. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vagy az hogy ma van lh csúcs (ha ma sötétebb mint tegnap), vagy az hogy folyamatosan sok a szervezetedben az lh. Pcos ra pl ez jellemző.
2021. aug. 5. 17:25
 2/11 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyenek a tesztek, a két napig magas LH akkor már nem normális? Attól az ovuláció megtörténik? Ha jól tudom lekellene esnie az LH szintnek és akkor lesz ovu.

2021. aug. 5. 17:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül csak az 5-i pozitív!

Pozitív lh teszt nem garantálja, hogy lesz is ovu!

2021. aug. 5. 17:31
 4/11 A kérdező kommentje:

“ Az LH szint változása a ciklus idején egy harang görbe alakját írja le. A változásnak előbb van egy felszálló, majd egy leszálló ága. Ez azt jelenti, hogy 2 vagy akár 3 egymást követő napon is lehet pozitív az ovulációs teszt eredménye. Az első teszt a felszálló ágban, a második a csúcson, a harmadik a leszálló ágon jelez magas LH értéket. A 24-36 órás időtartamot figyelembe véve a peteérés ilyenkor vagy az utolsó pozitív ovulációs teszt napján vagy azt követően következik be.”

Kicsit megnyugodtam, a 3 pozitív nap belefér ☺️

Lehet nekem ma van a csúcs 😄

2021. aug. 5. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Akkor is lehet több napig pozitív az lh, ha több pete érik meg 1-2 napos eltéréssel.
2021. aug. 5. 18:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ebben a ciklusban kezdtem el az ovu tesztelést, digitálissal. Nekem is 2 napig volt pozitív, a 3.napon már negatív volt .
2021. aug. 6. 07:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Szia utolsó. A negatív napot számoltad ovulációnak?
2021. aug. 6. 16:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt olvastam, hogy igen, ilyenkor is az első negatív nap az ovu, de nekem az első pozitív nap estéjén marha erős szúrkalasom volt jobb oldalt az alhasamban, még másnap reggel is rosszul esett lépkedni, így én majdnem biztos vagyok benne, hogy akkor volt az ovum. De q dpot azt mondják úgy kell számolni, hogy az első negatív nap az a 0. Dpo.
2021. aug. 6. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam :)
2021. aug. 6. 17:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Az együttléteket hogyan osztottatok fel? Tegnap sajnos nem tudtunk, csak tegnapelőtt és majd ma.
2021. aug. 6. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!