Miért csak halvány pozitív még mindig?
Figyelt kérdés
Vasárnapra nem vártam, előtte már 3 nappal halvány, de látható pozitív lett a tesztem, ma a nemvárt után 3 nappal a predictor early még mindig csak ilyen délutániból...
Mi lehet az oka? Vagy én aggódom csak túl
Mai teszt:
2020. jún. 24. 19:48
1/16 anonim válasza:
Tennel fel kepet az elso tesztrol?
2/16 A kérdező kommentje:
Ez a vasárnapi, de ezt reggel elsőből csináltam, még a kávémat se ittam meg, szóval teljesen koncentrált, a mai előtt bem sokkal ittam is, meg félóránként járok pisilni... valószínüleg meg kellett volna várnom a reggelt...
2020. jún. 24. 20:11
3/16 anonim válasza:
Haaaat nekem a predictor nem vart előtt 3 nappal volt ilyen 🤷🏻♀️ Nemvárt napján erősebb mint a controll csík.., Nem tudom mi lehet a baj, de igen, erősebbnek kellene lennie! Pontos ciklusaod vannak?
4/16 anonim válasza:
Csinálj egyet reggel, első vizeletből. Valóban, a Predictornak már erősnek kellene lennie, de lehet nagyon híg volt a vizelet. Ha reggel is ilyen lesz, akkor az már gond szerintem.
6/16 anonim válasza:
Reggeli a biztos.. De ez pozitívnak látszik.. Ha baba van akkor nem is biztos hogy ettől erősebb lesz a 2.csík egy ideig.. De reggel tedd fel a képet majd.. Szorítok
8/16 anonim válasza:
Nekem ez a teszt valamiért nem is mutatott sose ennél erősebbet mikor terhes lettem.
lassan 4 éves lesz😊
Csinálj még egyet reggel.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, ma veszek még egyet, és reggel teszem a képet!
2020. jún. 25. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!