Terhességi tünetként derékfájás, sok híg nyák, alhasi görcs, fenékbe sugárzó fájdalom?
Figyelt kérdés
Van már 3 gyerekem, voltam már méhenkívüli, volt késői elhalás is, de ilyet még nem éreztem. Szoptatok még. 10hónapos a fiam.2021. aug. 5. 14:19
2/10 anonim válasza:
Ezek bárminek a tünetei. Ha kimarad a menzesz, tesztelj. Jobbat mi se tudunk..
3/10 A kérdező kommentje:
Összevissza van a mensim a szoptatás miatt. Teszteltem, de nem látom pozitívnak.
2021. aug. 5. 14:43
4/10 anonim válasza:
Bocsi offos de a mehenkivulinel milyen tuneteid voltak?
5/10 A kérdező kommentje:
Megjött 35 napra 28 helyett, és rá 14 napra mondom biztos erős pé-m van volt egy piros pötty törlésnél, elkezdtem nagyon rosszul lenni ájulni akartam, felvert a szivem nagyon, szédültem, aludni akartam mindig. Gyors teszt és full erős volt félidőben, mondom mi ez? Doki még nem látta, viszont a köv. mensi előtt már nagyon szarul voltam mégegyszer uh és kb 8-9 hetes élő terhesség volt csak rossz helyen.
2021. aug. 5. 14:59
6/10 anonim válasza:
Uhh sajnalom..
Koszi annak aki leszavazott de en is babat varok meg az elejen vagyok es nem voltam dokinal es parazok hogy rossz helyen van es kivancsi voltam vannak e jelei. Neharagudj kerdezo! De köszönöm hogy valaszoltal❤️
7/10 anonim válasza:
Amit leírtál nálam pont ilyen az ovulációs fájdalom.
8/10 A kérdező kommentje:
Nekem az ovus úgy szokott lenni fél órán át,hogy hirtelen úgy fáj majdbecsinálok szinten, és utána eltűnik a nyálka is. De ez tartott most több mint egy hétig. Reggelre sokkal jobb lett, de már azon agyaltam nem e bélgyulladas, petefészekciszta, rák vagy mittomén, mert kínlódtam csak. Émelygés megmaradt és fogytam is 2 kilót ... Majd megírom hogy mi lett a vége.
2021. aug. 6. 12:56
9/10 A kérdező kommentje:
32 napra megjött, 3 nap volt csak és kevés. Se görcs se semmi. A szoptatás lesz szerintem a ludas
2021. aug. 21. 22:59
10/10 A kérdező kommentje:
Éjjel durva hányingerre ébredtem. Hát már nem is tudom mi játszik velem. :D remélem tényleg csak a szoptatás, front vagy ilyesmi ...
2021. aug. 22. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!