Megnézitek a tesztem?
Figyelt kérdés
11 dpo-n csináltam, 25-ös teszttel, délutáni vizeletből. Ha fény felé tartom, akkor ennyi látszódik. Vajon lehet ebből még valami?
2021. aug. 4. 13:56
11/46 anonim válasza:
Szerintem ez ugyanaz mint az első, csak már időn túl bőven.
12/46 anonim válasza:
Nem hinném mert más a beillesztő kódja de az érdekes hogy az elsőt nem tudom megnézni hogy összehasonlítsam mert ki lett törölve.Nem értem hogy akkor most ez mi?Lehet igazad van akkor 11-es és ez ugyanaz a teszt?
Kérdező rakd egymás mellé a két tesztet hogy össze lehessen hasonlítani
13/46 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanaz és valóban időn túli. Ezért nem bízok meg benne.
2021. aug. 4. 18:41
14/46 A kérdező kommentje:
Az első képen is hasonló volt csak nehezebben lehetett kivenni a vonalat.
2021. aug. 4. 18:42
15/46 anonim válasza:
1. és 11. vagyok. Még mindig tartom, hogy ez EGYELŐRE negatív, hiába pontoztok le 😁😂
16/46 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, de lehet nem. Majd meglátjuk. Hétvége környékén megint tesztelek és majd küldöm az eredményt, ha érdekel titeket.
2021. aug. 4. 19:06
17/46 anonim válasza:
Persze!Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.Küldd csak a képet.Nemsoká itt a hétvége
18/46 anonim válasza:
Drukkolok neked, hogy pozi legyen!.
20/46 A kérdező kommentje:
Azért még nem élem bele magam. 😅
2021. aug. 4. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!