Ha teherbe estetek nem férjetektől, hanem más férfitól,akkor megtartanátok vagy elvetetnétek?
Ezúttal tényleg nem volt senki ítélkező.
Persze, most azt mondják, hogy sose csalnák meg a férjüket, én is ezt mondom. Én soha nem akarom megcsalni. És szerintem azért az a normális, ha az ember alapból így gondolkozik. A kapcsolat megromolhat idővel, lehetnek olyan problémák, amik miatt egy másik férfi el tud csábítani, megtörténhet, emberek vagyunk. De most itt ebben a pillanatban nem akarom soha megcsalni a férjem.
De amúgy többen azt is odaírták, hogy mit tennének ha mégis megtörténne, vagyis szerintem pont h nem szentasszonyoskodtak a legtöbben.
Én fiatal koromban megcsaltam az exemet és 100%-ra ki tudom jelenteni, hogy soha senkit nem fogok többé így megalázni. Azt a szégyent soha nem mosom le magamról és soha nem felejtem el az arcát, amikor elmondtam neki. A mai napig legszívesebben arcon köpném magam emiatt, de örülök hogy a kapcsolatnak vége. Így én soha nem fogok már senkit megcsalni, a kérdést ilyen szempontból nem tudom megválaszolni.
Ha esetleg erőszak folytán teherbe esnék, elmondanám a páromnak és én biztosan, de szerintem ő is el akarná vetetni.
Az egyik barátnőm egyébként pont így járt, nem mondta el a férjének, hogy mástól van a baba és rávette, hogy elvetessék. Rá egy évre kb már a férjtől esett teherbe és azt a babát meg is tartották, és hasonlít az apjára 😂
Nem tartanám meg,de eleve nem is kerülhetnék ilyen szituációba,már csak azért sem mert lenne eszem és minimum védekeznék.
Nem vagyok ugyan férjnél,de ettől függetlenül sosem csalnám meg a párom amúgy sem.10 év együtt lét és 2 gyerek után nincs az a f*sz a világon ami megérné tönkre tenni a családom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!