Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha teherbe estetek nem férjete...

Ha teherbe estetek nem férjetektől, hanem más férfitól,akkor megtartanátok vagy elvetetnétek?

Figyelt kérdés

2021. aug. 4. 10:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%
18 éves korom óta (28 éve) a férjemmel vagyok és soha, el sem képzeltem, milyen lenne mással… nem vagyok szent, de hűséges igen. Szeretem a férjem. /#2/
2021. aug. 4. 15:42
 12/21 anonim ***** válasza:
97%
Bocsi tízeske de kb senki nem ítélkezett...mindenki a saját véleményét/gondolatát írta le. Senki nem bántotta a kérdezőt szerintem. Mit kell neked itt "szentasszonyozni"?. Azért, mert mindenki azt írta, hogy nem csalná meg a férjét? Ezzel neked mi bajod van? Lehet, hogy 20 év múlva változni fog de a kérdés most született és mostani helyzetben gondoljuk úgy, hogy nem csaljuk/csalnánk meg a férjeinket. De hát az irományodból nekem az jön le, hogy te másként gondolkozol, másként cselekszel...
2021. aug. 4. 16:12
 13/21 anonim ***** válasza:
97%

Ezúttal tényleg nem volt senki ítélkező.

Persze, most azt mondják, hogy sose csalnák meg a férjüket, én is ezt mondom. Én soha nem akarom megcsalni. És szerintem azért az a normális, ha az ember alapból így gondolkozik. A kapcsolat megromolhat idővel, lehetnek olyan problémák, amik miatt egy másik férfi el tud csábítani, megtörténhet, emberek vagyunk. De most itt ebben a pillanatban nem akarom soha megcsalni a férjem.

De amúgy többen azt is odaírták, hogy mit tennének ha mégis megtörténne, vagyis szerintem pont h nem szentasszonyoskodtak a legtöbben.

2021. aug. 4. 22:05
 14/21 anonim válasza:
41%
Hàt ha màr r@banc voltàl, akkor vàllald a következmènyeit.
2021. aug. 5. 04:57
 15/21 anonim ***** válasza:
9%
Na a #14-es szenteskedik :D
2021. aug. 5. 09:08
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Megtartanám. A híres filmrendező, Zefirelli is ilyen körülmények között fogant.
2021. aug. 8. 17:53
 17/21 anonim ***** válasza:
92%
Igen megtartanám, férjnek bevallanám mi a szitu, ha meg tudjuk menteni a házasságot megmentjük, ha nem nem. Valószinűleg amúgy is haldoklik az a házasság.
2021. dec. 8. 15:59
 18/21 anonim ***** válasza:
74%

Én fiatal koromban megcsaltam az exemet és 100%-ra ki tudom jelenteni, hogy soha senkit nem fogok többé így megalázni. Azt a szégyent soha nem mosom le magamról és soha nem felejtem el az arcát, amikor elmondtam neki. A mai napig legszívesebben arcon köpném magam emiatt, de örülök hogy a kapcsolatnak vége. Így én soha nem fogok már senkit megcsalni, a kérdést ilyen szempontból nem tudom megválaszolni.

Ha esetleg erőszak folytán teherbe esnék, elmondanám a páromnak és én biztosan, de szerintem ő is el akarná vetetni.

Az egyik barátnőm egyébként pont így járt, nem mondta el a férjének, hogy mástól van a baba és rávette, hogy elvetessék. Rá egy évre kb már a férjtől esett teherbe és azt a babát meg is tartották, és hasonlít az apjára 😂

2021. dec. 8. 21:45
 19/21 anonim ***** válasza:
92%

Nem tartanám meg,de eleve nem is kerülhetnék ilyen szituációba,már csak azért sem mert lenne eszem és minimum védekeznék.

Nem vagyok ugyan férjnél,de ettől függetlenül sosem csalnám meg a párom amúgy sem.10 év együtt lét és 2 gyerek után nincs az a f*sz a világon ami megérné tönkre tenni a családom.

2021. dec. 9. 00:34
 20/21 anonim ***** válasza:
69%
Én megtartanám. Főleg mivel azt sem tudnám, hogy most a férjemé e vagy sem.
2021. dec. 9. 08:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!