Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik az, hogy valakinek 3...

Létezik az, hogy valakinek 3 napig pozitívat mutat az ovulációs teszt?

Figyelt kérdés
Csinàltam 24.-èn és 25.-èn Ovulàcios tesztet ami pozitiv lett.Ma reggel megmèrtem a hömet ès 36,9 volt.Ezutàn csinàltam megint Ovus tesztet ès meglepödtem mert ismèt pozitiv lett.Lètezik ez? 3 napig ugy tudom nem lehet pozitiv? A höm is magas. Volt valaki igy? Valami baj van? Kèrlek titeket irjatok! Köszönöm!!
2007. dec. 26. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Szia. Az ovul teszt 72 óráig lehet pozitív.De attól még hogy az ovul teszted pozitív attól még nem lehetsz terhes.Se az ovul tesz se a hőmérő nem 100%. De attól még lehet 3 napig pozitív, és szerintem a tájékoztatóba benne is van. Legalább is az enyémbe benne volt.A hőd viszont magas is lessz a mensiig, előtte 1-2 nappal le esik, ha megjön. Ha nem jön meg és a hőd még mindig magas valószínű babás vagy de ez sem 100%. Nekem is volt már ilyen. Sok sikert egy 22 hetes kismama
2007. dec. 26. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Szia...nekem is 5 napig volt ketcsikos az ovuteszt....mind egyforma intenzitassal..senki nem mondta volna meg, hogy melyik erosebb es pont aznap volt a peteeres..ez volt oktoberben..most 12 hetes terhes vagyok.En is bepanikoltam mert ugy tudtam, hogy baj van ha tobb napon keresztul egyformaszinu, ketcsikos a teszt....nem is teszteltem tobbet habar azt mondtak , hogy addig kell tesztelni amig teljesen elhalvanyul..es akkor a kovetkezo honapban mar tudod, hogy az elhalvanyulodas elott egy nappal lehetett peteeresed.

Szoval..ha ketcsikos akkor ne izgulj..azt jelenti, hogy van peteeres...huzzal bele a napokban es ha szerencsed van akkor baba is lehet belole.

Nekem elsobol bejott..hala legyen a Fentvalonak:-) En is nagyon izgultam, hogy akkor most mi van..de jo lett...meglatod neked is jo lessz:-))

Szoritok!!!!

2007. dec. 26. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Nekem - akárcsak az előttem szólónak - szintén három napig volt pozitív az ovutesztem. Én is megijedtem, és én is úgy hallottam, hogy valami problémára utalhat, ha több mint két napig pozitív. Mindez velem is október elején történt (az ovuláció legvalószínűbb időpontja október 2-a volt), és most már több mint 14 hetes kismama vagyok! Úgyhogy csatlakozva az előttem szólóhoz: hajrá, remélem Neked is összejön!! Boldog Új Évet!
2007. dec. 26. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
70%
Többnyire mindenkinek 3 napig mutat pozitívat.
2007. dec. 26. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!