Valakinek 9. DPO-n pozitív lett a terhes teszt? (Én is tudom, hogy korai! )
Lehet előbb volt peteérésed nem? De a pozi teszt az nem téved és ha neked az akkor gratula:)
Megmutatod a teszted?
Aranyos vagy, de még csak érdeklődök, hogy belevágjak-e :)
Így sajnos még nem tudok semmit megmutatni. Viszont 2 napja nagyon fáj a petefészkeimnél és máskor a ciklus közepén nem szokott ilyen lenni. Ezért lennék kíváncsi, hogy jól érzem-e, hogy van valami (Valaki!) :)
muti meg.... De elképzelhető.gratula
2 kisfiú anyuja
nekem a 10. DPO-n lett először nagyon halvány pozi, aztán napról-napra erősödött.
sok sikert!
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!
Csináltam 10-est, de nem lett pozitív, pedig ugyanazokat a tüneteket érzem, mint az első terhességemnél. Abban bizonytalanodtam el, hogy mikor volt ovum, mert ahogy a ciklus.hu bejelölte ma vagyok dpo 9. de szerintem csak dpo 8. Úgyhogy 2-3 nap múlva nekifutok egy 10-es terhességi tesztnek.
Amúgy csináltam egy jóstesztet is, és az halvány 2 csíkos lett. Tudom, ez nagyon bizonytalan, de kíváncsi volta :) (sosem csináltam azelőtt ilyet)
Akinek pozitív a teszt gratulálok és nagyon boldog babavárást/babázást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!