12.volt peteérésem és meg volt az aktus 6napja késik a menstruációm szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 22:13
11/29 anonim válasza:
En is azt erzem napok ota es van 5 pozitiv tesztem
12/29 anonim válasza:
Nekem két napja késik, megjön érzésem is van, tesztelni én még nem fogok, de te így 10 nap után már simán tesztelhetsz.
13/29 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy mar az elmúlt hónapokban teszteltem és mindig csalódás volt a vége szóval elég nehéz rá venni magam hogy teszteljek. :/
2021. aug. 3. 13:26
14/29 anonim válasza:
Akkor várj 8 hónapot és ha baba van, menj szülni.
15/29 anonim válasza:
Ma már ne tesztelj!
Igaz, 6 napja késik, azért lehet kimutatná már délutáni pisiből is, de inkább várj reggelig, ha már eddig vártál, nehogy kétségbe ess egy esetleges fals negatívtól.
Nekem 4. nap este negatívat mutatott, akkor sok volt bennem a folyadék és este is volt. Másnap reggelre erős pozitív lett.
16/29 A kérdező kommentje:
Holnapig várok!
Köszönöm a válaszokat! :)
2021. aug. 3. 14:12
18/29 anonim válasza:
Na na na?
Most már kíváncsi vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!