Mit csinaljak most??

Figyelt kérdés
Tudom nagyot hibaztam. De lehet teherbeestem a volt paromtol. Multheten csutortokon voltunk egyutt utoljara. Ez egy 10 eve tarto “toxikus” kapcsolat. Iszonyat nehez volt idaig is eljutnom. Foleg erzelmileg hogy el tudjon engedni. Lenne egy masik ferfi az eletemben akit ismerek evek ota de most kerultunk kozelebb egymashoz. Vegre erzem hogy engem valaki szeretni is tud es nem csak targykent kezelni. Nem tudom ha most terhes lettem igy megtartsam e vagy ne es kezdjek teljesen uj eletet, uj lapot inditsak ugy mond az eletemben vagy tartsam meg es hagyjam ra a uj ferfira a dontes lehetoseget hogy igy babaval elfogad e…..
2021. aug. 2. 07:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezen kár addig gondolkodni, míg ki nem derül hogy terhes vagy.
2021. aug. 2. 08:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj h ha nem veteti el, élete végéig össze lesz kötve a gyerek miatt azzal a toxikus kapcsolattal.
2021. aug. 2. 09:37
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

Könyörgök, már itt kb mindenki abortuszról beszél, közben meg az sem biztos, hogy terhes...

Mondjuk elöbb azt kellene megvárni, hogy kiderüljön 🤦‍♀️

2021. aug. 2. 09:52
 14/17 anonim ***** válasza:
71%
Azért beszélünk abortuszról mert az volt a kérdés, hogy mi tegyen ha kiderül h az 🤦‍♀️
2021. aug. 2. 10:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Az exem azt mondja ha terhes leszek az az en hibam lesz. Most hivtam az orvosom. Ellaone tablettat javasolt mert az 5 napon belul bevehetem. Ma tortent 4 napja az aktus. Talan meg beleferek.
2021. aug. 2. 12:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Veresd el és kezdj új életet, így nem lesz ami összeköt az exeddel
2021. aug. 2. 17:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Vetesd
2021. aug. 2. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!