Mit csinaljak most??

Figyelt kérdés
Tudom nagyot hibaztam. De lehet teherbeestem a volt paromtol. Multheten csutortokon voltunk egyutt utoljara. Ez egy 10 eve tarto “toxikus” kapcsolat. Iszonyat nehez volt idaig is eljutnom. Foleg erzelmileg hogy el tudjon engedni. Lenne egy masik ferfi az eletemben akit ismerek evek ota de most kerultunk kozelebb egymashoz. Vegre erzem hogy engem valaki szeretni is tud es nem csak targykent kezelni. Nem tudom ha most terhes lettem igy megtartsam e vagy ne es kezdjek teljesen uj eletet, uj lapot inditsak ugy mond az eletemben vagy tartsam meg es hagyjam ra a uj ferfira a dontes lehetoseget hogy igy babaval elfogad e…..
2021. aug. 2. 07:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Én elvetetném ha még korai terhesség, és elköltöznék hogy új életet kezdjek, tiltva, törölve minden elérhetőségen az exed.

Ha nem amputálod le az életedből akkor sose leszel boldog.

2021. aug. 2. 07:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Elvetetném.
2021. aug. 2. 07:37
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagy semmi...

Múlt csütörtökön még védekezés nélkül szexelgettek, majd lapátra teszed, azt már mással kavarognál...

Honnan veszed egyáltalán, hogy terhes leszel?! 🤔😅

2021. aug. 2. 07:49
 4/17 A kérdező kommentje:
Bennem maradt a gumi es nem tudom hogy ment e belem vagy sem.
2021. aug. 2. 07:51
 5/17 anonim válasza:
3%
Én nem vetetném el, elvégre még nem tudod kitől van, és így megmenthetnél egy életet. Amúgy az exed töröld, blokkold mindenhonnan. Lényeg, hogy ne érjen el téged!!!
2021. aug. 2. 07:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kértél eseményutánit? Akkor most nem lenne baj.
2021. aug. 2. 08:04
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is elvetetném.
2021. aug. 2. 08:08
 8/17 anonim ***** válasza:
93%

Imádom az ilyen "10évig voltunk együtt, tudtunk védekezni, de Pont.. az utolsó szex alkalmával nem sikerült"... sztorikat 🤦‍♀️🤦‍♀️

Esemény utáni?!

Ha tudom, hogy el akarom hagyni, akkor meg aztán meg mit szexelgetek vele össze vissza?!

Kiscsillag, edd meg amit főztél... jobbat nem tudok mondani...

2021. aug. 2. 08:10
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom hogy ment e belem vagy sem.

Ilyen nincs. Egyrészt érzed, másrészt folyik ki.

2021. aug. 2. 08:18
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Elvetetnèm

Új élet, amiben ha alkalmas az idő egy boldog gyereket nevelhetek

2021. aug. 2. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!