Elvileg 24-én kéne nem megjönnie. Vettem egy Easy Pregnancy tesztet hogy 24-én majd megcsinálom ha nem jön meg, mert szép ajándék lenne ha a fa alá tehetném. Mutathat akkor pozitívat?
Ha a 12-ik napon volt pé-d, akkor a 26-ik vagy 27-ik napon kéne ( nem kéne ) megjönnie. Az lesz a 24-e?
Mert ha igen, tesztelj nyugodtan.
szia
Nekem is akkor nagyon nem kéne megjönnie... :)Az én dokim azt mondta, hogy tesztelhetek akkor, ezek a mai tesztek jók kimutatják ha babás vagy. Nézd meg a teszt érzékenységét. A 20-as az már elég jó, ha babás vagy, kimutatja. Szerinte... Én is azt szeretném a fa alá... Szurkolok magunknK...
Nekem a nemvárt előtt 1 nappal kimutatta ez a teszt. Remélem sikerült! Boldog karácsonyt nektek!
30 hetes kismami
:) Én is szurkolok Neked is! Remélem hogy tényleg így lesz és a pozitív tesztet tudjuk majd a fa alá (vagy a fára eldugni-"keresd meg") tenni! :)
Majd írjunk még ha van kedved ide hogy kinek hogy alakul a ciklusa! És feltétlen azt is ha tesztelünk!
Köszönöm! Nektek is Boldog Karácsonyt!
És még írok!
Okés írok én is feltétlenül... Nagyon reménykedem már egy éve próbálkozunk, és ez a legnagyszerűbb alkalom lenne...
Remélem a jézuska hoz nekünk kicsi babát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!