Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív LH teszt?

Szerintetek ez pozitív LH teszt?

Figyelt kérdés
Menstruációm első napja júli 21, 5 napot tartott. Ma furcsa folyásom volt ezért teszteltem, csak később akartam kezdeni. Naptár szerint 9 nap múlva lenne ovulációm. Mindenképp még pár napig tesztelek, legyen mihez hasonlítani, csak kiváncsi lennék a véleményetekre.
2021. júl. 28. 21:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen az enyem. 3. az a mai…..

2021. júl. 31. 13:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia. Sztem halvanyodik. Első teszt volt a pozitív és tnap vagy ma volt/van ovud. + teszttől 12-36 óra. Nekem pl 28-an (14.ciklusnap) volt a legerősebb. 29-én reggeltől estig éreztem a szurkalast
2021. júl. 31. 14:47
 13/18 anonim ***** válasza:
11 es vagyok. Mi 29en ejszaka voltunk egyutt majdnem 30.a. Kivancsi leszek sikerul e a baba igy…. kedves kerdezo irj te is mi a helyzet veled
2021. júl. 31. 21:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem is az első volt a pozitív.

Mutatom az én pozitív lh tesztemet. 28-án éjszaka voltunk együtt a párommal, átlógtunk a 29-ébe... Kislányt szeretnénk, van már egy kisfiúnk. 🥰 Remélem sikerül, a kisfiúnkra 10 évet vártunk. Előtte volt egy, 25 hétre született fiam, de ő sajnos 10 percet élt.

[link]

2021. júl. 31. 22:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Én 12-es voltam. Ti milyen érzékenységű tesztet használtok? Én 25-össel kezdtem, 2.honapom volt ez és nem volt a legerősebb sem ennyire erős. Van itthon kettő db 15-ös is.

Ez a mostani [link]

Érezni érzem a peteérést minden hónapban de a tesztem nem ennyire erős. Szurkal és enyhén gorcsolget a petefeszkem és nyákom is van. Múlt hónapban sem lett teljesen erős a 2.csík. Következő ciklusban megyek 3.és 21.napi vérvételre.

2021. júl. 31. 23:09
 16/18 anonim ***** válasza:

11es vagyok! Nekem az Expect tesztem van ami elmeletileg 30-as… Szoval nem tul erzekeny. Nekem is szurkalt a jobb oldalon mar a 9.naptol es meg most is erzem. Csak ugye ezt nem lehet tudni hogy azert szur mert ovum van vagy mert mar volt. Allitolag utana is lehet meg ilyen nyomas erzes… A tesztjeimen legjobban igy szaradas utan tudok kiigazodni. De ilyenkor az meg mar nem szamit 🤷🏽‍♀️

14es sajnalom hogy ez tortent veletek! Szurkolok hogy sikeruljon a teso! :))

2021. aug. 1. 08:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia. 15-ös. Nekem David tesztem van, 25-ös érzékenységű.
2021. aug. 1. 11:33
 18/18 A kérdező kommentje:

Drukkolok mindenkinek, hogy sikerüljön ebben a hónapban!

11-es én úgy látom az első teszted pozitív, tovább folytattad a tesztelést? Sikerült sötétebb csíkot elkapni?

Én most jelenleg itt tartok:

[link]

(Nem találtam ugyanolyan tipusú tesztet mint az első, ezen most azt írja 25-ös)

Kedves 14-es nagyon sajnálom :( szörnyű lehetett. A teszteden viszont lehet látni, hogy pozitív. Drukkolok, majd írd meg, hogy alakult.

Tesztelgetés ellenére próbálunk 2-3 naponta együtt lenni, de a férjemnek nem mondtam el a tesztelést, nem szeretném, hogy erőltetve érezné az együttlétet.

2021. aug. 3. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!