Van értelme az ultrahangnak ilyen korán?
Érdekes. Amikor nekem a nem várt napján pozitív lett a teszt, azonnal hívtam az orvosomat. Mondta, hogy ha nincs tünet, a betöltött hatodik hétig időpontot se ad, mert felesleges.
Más kérdés, hogy időközben picit elkezdtem barnázni, akkor elmentem hozzá, írt progeszteront. De ha ez nincs, akkor nem nagyon akart volna megvizsgálni.
Szia!
Nekem beültetés után 4 hétre kellett visszamennem ultrahangra a kaáliba. Már volt 10mm-es petezsák 5mm-es embrióval és szívpulzálással. 3 napos embriókat kaptam vissza. :)
Ott azt mondta a doki,hogy nagyon szuper,gratulál és hogy 6 hetes vagyok. Többet nem is kellett mennem. :)
A saját dokimhoz 7 hetesen mentem,de ott is ekkora méretet mért szívpulzálással. Szerintem gép függő mit mennyire látnak pontosan. Az intézetbe biztos jobb féle van,amivel azért kisebb terhességet is jobban látnak. :)
Nagyon örülök hogy minden rendben van. 😉
(2-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!