Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van értelme az ultrahangnak...

Van értelme az ultrahangnak ilyen korán?

Figyelt kérdés
Inszeminációm volt egy termékenységi klinikán és rá két héttel pozitív lett a tesztem. Voltam HCG vérvételen, amit ismételtek 72 óra múlva. Az érték rendben volt és ma hívtak, hogy időpontot adjanak ultrahangra. Ez azért furcsa, mert azon a napon csak 5 hetes 2 napos leszek. Mit lát egyáltalán ilyenkor? Nem az orvos hívott, hanem egy nővér, így nem igen tudtam kérdezni. Nem nagyon szeretnèm, hogy ne lásson semmit én pedig emiatt legyek ideges és stresszes. Mindenhol azt olvasom, hogy 7. hét előtt nem érdemes menni. Lehet, hogy amiatt kell ilyen korán mennem, mert termékenységi klinikáról van szó? Valakinek hasonló tapasztalat? Köszönöm!

2021. júl. 27. 20:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

Érdekes. Amikor nekem a nem várt napján pozitív lett a teszt, azonnal hívtam az orvosomat. Mondta, hogy ha nincs tünet, a betöltött hatodik hétig időpontot se ad, mert felesleges.

Más kérdés, hogy időközben picit elkezdtem barnázni, akkor elmentem hozzá, írt progeszteront. De ha ez nincs, akkor nem nagyon akart volna megvizsgálni.

2021. júl. 29. 13:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Inszemináció esetén a 12. hétig sűrűbben ránéznek a kismamákra.
2021. júl. 29. 14:42
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem beültetés után 4 hétre kellett visszamennem ultrahangra a kaáliba. Már volt 10mm-es petezsák 5mm-es embrióval és szívpulzálással. 3 napos embriókat kaptam vissza. :)

Ott azt mondta a doki,hogy nagyon szuper,gratulál és hogy 6 hetes vagyok. Többet nem is kellett mennem. :)

A saját dokimhoz 7 hetesen mentem,de ott is ekkora méretet mért szívpulzálással. Szerintem gép függő mit mennyire látnak pontosan. Az intézetbe biztos jobb féle van,amivel azért kisebb terhességet is jobban látnak. :)

2021. júl. 29. 19:25
 14/19 anonim ***** válasza:
13-as vagyok,ja annyi hogy a petezsák az duplázódott az egy hét alatt,de az embriót nem mérte nagyobbnak.
2021. júl. 29. 19:26
 15/19 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy minden rendben lesz holnap, jó helyen lesz és megfelelőek lesznek a paraméterek. Kérlek drukkoljatok 🙂. Írok utána. Köszönöm mindenki válaszát és a tapasztalatok megosztását!
2021. júl. 29. 21:21
 16/19 A kérdező kommentje:
Megvolt a vizsgálat. Jó helyen van és megfelelő méretű petezsákot látott az orvos. 8. héten megyek újra. Drukkoljatok kérlek! 🤞
2021. júl. 30. 19:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök hogy minden rendben van. 😉

(2-es)

2021. júl. 30. 19:23
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2-es, én is a legjobbakat kívánom neked! ☺️
2021. júl. 30. 20:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Szuper hír! Majd ha eszedbe jut, néha írj, hogy mi újság!
2021. júl. 30. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!