Lehetek terhes? Múlt hónapban 1 hét differenciával 2x is hánytam éjjel, miután este bevettem a fogamzásgátló tablettát. Utána volt megvonásos vérzésem, de kicsit kevesebb.
Figyelt kérdés
Pár napja reggel arra keltem, hogy émelygek, hányingerem van, hánytam is. Étvágytalanabb vagyok, nem kívánok bizonyos kajákat. Azóta néha szédülök, nagyobb a hasam, pedig nádszál vagyok amúgy.2021. júl. 27. 08:51
11/18 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést, mert sokszor olvasható az, hogy 1 szem tabi kimaradása esetén is lehet terhesség, de a valóság általában az, hogy 1-2 szem kihányása/kimaradása miatt nem lesz terhes az ember.
2021. júl. 27. 10:00
12/18 anonim válasza:
Akkor ezek alapján nem vagy terhes, ha az átlaghoz tartozol :)
13/18 anonim válasza:
Egy terhességi teszt elárulja, a statisztika melyik részén helyezkedsz el. Szívesen.
14/18 A kérdező kommentje:
pontosan tudom, hogy tesztelnem kéne, csak gondoltam, rákérdezek, mielőtt elmegyek a dm-be tesztért, járt-e már vki így. Végülis ezért van a gyakorikerdesek, nem? :)
2021. júl. 27. 12:25
15/18 anonim válasza:
Igen, csak semmivel nem leszel előrébb. Nyilván járt, mert a fogamzásgátló se ad 100%-os védelmet, még rendeltetésszerű használat mellett se, te meg ugye nem is úgy használtad. De attól, hogy valaki megírja, hogy járt, te nem leszel se terhesebb, se kevésbé terhes🤷
16/18 anonim válasza:
Egy ismerős rendesen szedte a bogyót, de mivel nem volt számára megfelelő terhes lett
17/18 anonim válasza:
Szia kedves kérdező csináltál végül tesztet?
18/18 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki, főleg 17-es! Csináltam tesztet, negatív lett. Köszönöm a hasznos, és a nem hasznos válaszokat is. :)
2021. aug. 24. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!