Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki teherbe esik védekez...

Ha valaki teherbe esik védekezés mellet,annál kiderült e hogy miért nem hatott a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
Elvileg ezek a fogamzásgátlók 100 %-os védelmet nyújtanak mivel ellenőrizve vannak orvosilag,hogyha valaki ennek ellenére teherbe esik,az nem azért van mert valami semlegesítette a hatását?

2021. júl. 24. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Egyik fogamzásgátló eszköz sem nyújt 100%-os védelmet kivéve a teljes önmegtartóztatás.
2021. júl. 24. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
98%-os, nekem ezt mondta a nőgyógyászom.
2021. júl. 24. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Igy van. 100% csak a cölibátus, semmi más...
2021. júl. 24. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Azért ha akkoriban hányt vagy antibiotikumot szedett, vagy csak össze-vissza szedte (pl. egyszer reggel, egyszer este) akkor nem kell tovább nyomozni.
2021. júl. 24. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
Én ugyan nem szedtem soha pont emiatt hogy gyakran hallani hogy megbízhatatlan vagy sokminden kilőheti a hatását. Ha nem ugyanakkor veszed be. Hányás hasmenés antibiotikum. Illetve minden nő szervezete más. Van aki 1 szemet kihagy és teherbe esik vagy amint abbahagyja összejön a baba, másnak meg több idő kell míg kiürül.
2021. júl. 24. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:
57%
Én 6 évnyi szedés után lettem terhes fogamzásgátló mellett. A szülés után megint elkezdtem szedni, de szerencsére akkorra egy normális orvost sikerült kifognom, mert az előző meg sem akarta hallani, hogy én rendesen szedtem a gyógyszert. Végül kiderült, hogy a hormontartalma túl alacsony volt nekem, nem mindig, de volt mellette peteérésem valószínűleg ebben közrejátszott a súlyom és a nem pont jól működő hormonháztartásom. A "vicces" az egészben, hogy fogamzásgátló nélkül magától nem volt peteérésem...
2021. júl. 24. 15:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Pont úgy jártam mint hatos, de nem lettem terhes. A kapható legalacsonyabb hormontartalmú gyógyszert szedtem. 3 évig semmi baj nem volt, aztán észrevettem, hogy újra van mensi görcs, ami tabi mellett nem volt addig, bővebb a vérzés is mint a megvonásos, aztán egyszer a ciklus felénél vérezni kezdtem a semmiből, pedig pontosan szedtem a gyógyszert.

Elmentem dokihoz és látta uh-n, hogy peteérésem van, sőt, valszeg már 2-3 hónapja volt, mióta újra"rendes" menstruációm volt.

Alacsony volt a hormontartalma, évekig elég volt, de aztán ledominálta a szervezetem valahogy.

Gyógyszert váltottam, jó lett újra.

2021. júl. 24. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!