Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitiv tesztek utan negativ?...

Pozitiv tesztek utan negativ? Vesebetegseg lenne? Kepek lent

Figyelt kérdés

Sziasztok

Junius 15.en menstrualtam. Ahogy elmult a mensim, ket nap mulva fajt es erzekeny volt a mellem (egeszen addig amig meg nem jott a kovetkezo menstruaciom) az orvos is megerositette, hogy duzzadt stb. Emellett voltak hugyuti problemaim, amire szedtem gyogyszereket. Az utobbi par hetben gyomoregesem van. Voltam mar sokszor terhes, van egy kislanyom is ez a mellfajdalom es gyomoreges akkor is jelentkezett amikor vele voltam terhes. Csinaltam terhessegi tesztet, negativ volt.

Julius 14en megjott a menstruaciom, de tovabbra is olyan tuneteim voltak, mint aki terhes. 24.en csinaltam megegy terhessegi tesztet, ami halvany pozitiv lett. Azutan csinaltam megegyet es az is.. eleg halvany volt, de egyertelmu pozitiv. Volt mar vetelesem, ezert gondoltam megfigyelem, hogy erosodik-e a csik. Masnapra mar nem volt semmi, teljesen negativ lett a teszt. Ma is csinaltam egyet, de az még halvanyabb mint az eddigi pozitivak.

Nem ertem az egeszet..lehet hogy a gyarban osszekeveredett az ovulacios teszttel a terhessegi teszt vagy kemia terhessegem volt? Vagy mehen kivuli terhes lennek? Volt akinek vesebetegseg miatt mutatott pozitivat a terhessegi teszt? Ezzel erdemes elmenni hamar orvoshoz vagy varjak hogy egyaltalan megjon-e?

[link]

[link]

2021. júl. 26. 12:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet, kérdező?
2021. júl. 28. 09:17
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

hát nekem ennél halványabb volt és kismama vagyok. Lehet elindult valami, aztán megszakadt.

Menj be kórházba, nézzenek vértesztet, meg egy UH-t hátha látnak valamit.

2021. júl. 29. 17:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Azota rengeteg negativ tesztem volt ugyhogy nem mentem orvoshoz, nemsokara aktualis lesz a mensim, ha kesik csinalok tesztet, ha pozitiv akkor megyek orvoshoz, most ugyis szabadsagon van. Legkozelebb nem fogok nagyon koran tesztelni, semmi ertelme. Gondolom kemiai terhesseg volt.
2021. aug. 3. 08:39
 14/15 anonim válasza:
Mi lett veled kérdező? :) meg jött végülis?
2021. nov. 22. 20:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen :(
2021. dec. 6. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!