2 nappal nem várt előtt nem érzek semmit . Valakinek hasonlo ?
Sziasztok.
2 nap mulva nem varom.tegnap este iszonyatosan fajt a fejem.
Alltalaban menstruacio elott 4-5 nappal szurkalast erzek mell feszulest.most semmi.
Pontosan pete ereskor voltunk egyutt plusz ra 2 napra.
Lassan 1 eve nem jon a kisteso.
Estelg olyan hozzaszolasokat szivesen olvasnek akiknek kb igy baba volt a dologban azert nem erezte a szokasos menstruacio elotti tuneteket.
Aki pedig csak okoskodna legyszi lapozzatok :)
Figyeljetek mar 😂
De most komolyan. Kerdeztem valamit...ugy gondoltam akinek van vagy volt hasonlo leirja.
Nem kotelezo valaszolni.nem kell feleslegesen felidegesiteni magatokat.
Hulye sem vagyok halistennek...azt is.leirtam h tudom h nem baba mozgas.
De ha unatkoztok menjetek el setalni...takaritsatok ki a lakast vagy foglaljatok el magatokat.
Aki pesig tud valami erdekeset is irni azt megkoszonom.
Hajra magyar mentalitas ....
Egyszeruen levideoztam h hogy mozog a hasam mert erdekesnek talaltam.
Nyilvan nem hulyultem meg hogy ott mar rug egy baba...
Tejoooisten....
Miért baj az, hogy a barátnőjével beszélnek ilyesmikről meg esetleg videót is küldenek egymásnak? A legjobb barátnőmmel köztünk sem tabu ez a téma.
Kérdező! Amiket leírtál azok nem terhes tünetek. Bármitől lehet. Már csak 2-3 napot kell várnod és tesztelhetsz. Legyen szerencséd.
Igazabol az az egy furcsa hogy maskor menstruacio elott mindent erzek ahogy mar le is irtam...szurkalas.mellfeszules.
Most pedig semmi elojele.
Erre lettem vna kivancsi vt e vkinek hasonlo es vegul baba lett.
Tesztet meg nem szerettem vna venni mivel ugy jarok erte sajnos mint mas a kenyerboltba....
De ha nem jon meg tesztelek.
Ha meg jon..akkor megjon.
Koszonom a valaszokat
Én kétszer voltam terhes, egyszer elvetéltem, a másik sikeres volt, már 3 éves lassan. Mindkét terhességemet nagyon hamar észrevettem. Hamarabb fájt az alhasam, olyan meg fog jönni érzésem volt, nem volt rendszeres a menzeszem, de olyan hogy hamarabb jelentkezzen olyan nem, inkább mindig késett és az alhasi fájdalom miatt sűrűbben jártam pisilni. Feszült a mellem, nyűgös voltam, érzékenyebb, szédültem, minden ami menzesz előtt volt az mindig jelentkezett, kivéve az émelygés és a hányás, az soha nem volt előjele menzesznek. A hányást, émelygést mindig annak tudtam be, hogy stresszesebb időszak volt, hát nem. Meg hát a megnövekedett szexuális vágy. Ez ritkán menzesz előtt is volt. Puffadt a hasam állandóan, és sűrűbben szeleltem és csak 4-5 hetes terhes voltam, mindkét alkalommal, mikor már ilyen "tünetek" voltak.
Mindenki más és minden terhesség is ugyanazon nőknél, bár nekem mindkettő így indult. Várd meg, hogy kimaradjon 1 vagy 2 napot. Én is így vagyok most. Babát szeretnénk, 3 alkalommal voltunk úgy együtt, nem időzítve igaz, de szombaton kellett volna megjönnie, de vasárnap negatív tesztem lett, még várok, lehet csak szimplán késik, pedig mióta szültem napra pontosan megjön, nagyon ritkán 1 napot késik.
Sok szerencsét nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!