SEGITSÉG! Hogy kell kiszámolni a Jonás Naptár szerint a teherbeesését?
Figyelt kérdés
1990.02.18án születtem...Kecskeméten és Kiskunfélegyhzán élek!Nagyon fontos lenne!Elment nemrég egy babánk és szeretnénk nagyon másikat!
állitolag itt lehet kiszámolni de én nem értek hozzá! kérelek segitsetek!
És ha valaki kitudta számolni esetleg nekem akkor kérem irja már le hogy mikor van!
2010. aug. 27. 23:46
1/3 anonim válasza:
Szia. Ezen a honlapon ki tud magadnak számolni, és minden hónapra mutatja, hogy mikor vannak Jónás napok.
www.astro.com
2/3 anonim válasza:
Az első vagyok. Ha esetleg nem megy az angol, és nem igazodsz el a honlapon, írj, hogy hány óra hány perckor születtél, és megcsinálom neked. :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi!nem tudom kiszámolni! 1990.02.18-án születtem 18:08kor! előre is köszönöm hogy megcsinálod nekem!
2010. szept. 1. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!