Megfelelő a hőm a terhességhez?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 14.dpo-n, ma kellett volna megjönnie. Semmi jele eddig, csak a mellem fáj nagyon kb 4 napja. Az alaphőm 36.4 peteérésem óta pedig 36.6-36.8. Utolsó két napja 36.9. Mikortól vegyek tesztet? Lehet terhesség jele?2008. dec. 9. 14:02
2/6 anonim válasza:
Szerintem a napokban tesztelhetsz. Legkésőbb a 7végén. :)
3/6 anonim válasza:
Igen, bíztatónak néz ki a görbéd! :o) Én ma voltam az ov utáni 10. napon, (23. ciklus nap) hőm 36,6 volt ,előtte nekem 36,1-36,3 szokott lenni.
Ma teszteltem, pozitív lett! :o)
Clearblue-t használtam, nem halvány, hanem határozott pozitív jel volt rajta. Szóval az szerintem elég hamar kimutatja. (már a mensi várható időpontja előtt 4 nappal)
4/6 anonim válasza:
1. v. vagyok.
Gratulálok a babához 2. v. Remélem a kérdezőnek is pozitív lesz. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Bárcsak igazatok lenne...
2008. dec. 9. 15:00
6/6 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy ti éreztetek valamit, hasfájás, mellfeszülés, szúrkálás mielőtt teszteltetek?
2008. dec. 9. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!