Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fáj az alhasam, nyálkás...

Fáj az alhasam, nyálkás folyásom volt. Lehetnek ezek a terhesség jelei?

Figyelt kérdés
Kb. három hete a párommal hetente egyszer-kétszer szeretkezünk,utoljára múlt héten voltunk együtt,van hogy védekeztünk,de volt hogy nem.Tegnap illetve ma kezdett el fájni az alhasam,olyan érzésem van,mintha meg akarna jönni,de ennek még nincs itt az ideje.Ezenkívül fehér folyásom is volt,ami nyálkás volt.Lehetek terhes?
2007. dec. 26. 00:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehetsz meg nem is. Ez nem kimondottan terhességi tünet. Nekem ilyen szokott lenni mielőtt megjön.

Várd meg a mensit, majd ha nem jön meg tesztelj. Amúgy ha babát akartok, akkor 2 naponta ideális a szex.

2007. dec. 26. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Igazán nem értem miért van az, hogy néha védekeztek, néha nem. Most akartok babát vagy nem?

Nekem nem volt nyálkám, csak mikor peteérésem volt. Jó lenne tudni, hogy mikor érezted ezeket a tüneteket.

Amúgy az alhasi szúrkálást én is éreztem.

6-7 hetes kismama

2007. dec. 27. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!