Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 20 éves srác vagyok, nem rég...

Only a man kérdése:

20 éves srác vagyok, nem rég lefeküdtem a 17 éves barátnőmmel, nem igazán tudom hogy gond lenne?

Figyelt kérdés

Nos a helyzet az, hogy a barátnőmnek mindig megjött eddig normálisan, sosem volt gond a menzeszével. Lefeküdtünk június 13.-án. 19.-én meg jött neki, bár már akkor úgy tűnt, hogy jóval hamarabb a szokásoshoz képest, de az tartott neki 3-4 napig, mint eredetileg.

Aztán kb 28.-án is voltunk együtt. Igazából minden alkalommal védekeztünk, max annyi volt hogy közbe még ujjaztam.

Most szintén 19.-én jött meg, de 21.-én délutánra már nem volt vérzése. Azt mondta, hogy ilyen sosem volt vele. 2 napos menstruáció, illetve azt mondta, hogy másabb volt kicsit a színe.

Lehet gond? Pláne hogy védekeztünk? Ujjazással nem nagyon lehet bekenni ugye?

2021. júl. 22. 09:56
 1/5 anonim válasza:
100%
Dehogy van gond, ferfikent is tudom hogy a menzesz nagyon rendszertelen tud lenni. Baratnomnek van hogy egy hetig van, maskor meg 3 nap. Nyugi van koma.
2021. júl. 22. 10:32
 2/5 anonim válasza:
100%
17 évesen szanaszét van a menzesz még. De ha nagyon bizonytalan, menjen el nőgyógyászhoz.
2021. júl. 22. 10:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem írni, hogy szűz volt. Szűz lányoknak megváltozhat a menzesze első szex után? Főleg így, hogy tényleg csak 2 napig volt menzije? Előtte meg szinte 3-4 naposak voltak?

Egyébként csinált tesztet, negatív lett.

2021. júl. 22. 11:12
 4/5 anonim válasza:
100%
Tenyleg nem akarom tovabb idegelni, az amugy tok felesleges parát reszetekrol, de a teszt talan 2 het utan mutat valami biztosat. De vedekeztetek, megjott a menzesze es a terhessegtol feltek csak mert 2 napig tartott? Nem mar kerlek, magatokat idegelitek es rontjatok el a szexualis eleteteket az ilyen felesleges dolgokkal.
2021. júl. 22. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az első szex felboríthatja. Ne aggódj, mindent jól csináltatok.
2021. júl. 22. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!