20 éves srác vagyok, nem rég lefeküdtem a 17 éves barátnőmmel, nem igazán tudom hogy gond lenne?
Nos a helyzet az, hogy a barátnőmnek mindig megjött eddig normálisan, sosem volt gond a menzeszével. Lefeküdtünk június 13.-án. 19.-én meg jött neki, bár már akkor úgy tűnt, hogy jóval hamarabb a szokásoshoz képest, de az tartott neki 3-4 napig, mint eredetileg.
Aztán kb 28.-án is voltunk együtt. Igazából minden alkalommal védekeztünk, max annyi volt hogy közbe még ujjaztam.
Most szintén 19.-én jött meg, de 21.-én délutánra már nem volt vérzése. Azt mondta, hogy ilyen sosem volt vele. 2 napos menstruáció, illetve azt mondta, hogy másabb volt kicsit a színe.
Lehet gond? Pláne hogy védekeztünk? Ujjazással nem nagyon lehet bekenni ugye?
Azt elfelejtettem írni, hogy szűz volt. Szűz lányoknak megváltozhat a menzesze első szex után? Főleg így, hogy tényleg csak 2 napig volt menzije? Előtte meg szinte 3-4 naposak voltak?
Egyébként csinált tesztet, negatív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!