Lombik utan spontan terhesseg?
Elofordult mar valakivel h az elso babaja lombikbol szuletett majd par evre ra a masodik gyerkot termeszetesen uton fogant?
Ketteske projektben vagy es bizom azert egy kicsit hatha sikerul… :)
Az unokatesómnak.
Először nem jött össze nekik a baba, aztán lombikkal született az első gyerek. Utána még született 2 gyerek spontán terhességgel. :D
Az 1-es vagyok. Azt még hozzátenném, hogy szerintem nagyon sok múlik azon, mennyire görcsöl rá az ember.
Az unokatesómék például nagyon rágörcsöltek arra, hogy miért nem jön a baba, mikor már hónapok óta próbálkoztak. Aztán miután meglett az első gyerek, teljesen elengedték a dolgot, örültek, hogy lett egy gyerekük, és utána még 2-szer teherbe esett, mert nem parázott rá. Ezeket ő mondta nekem. Érdemes átgondolni, hogy mennyire stresszeltek rá.
Nálunk. Kislányom 7 év próbálkozás után, a 6. lombikból született (volt 3 sikertelen inszem. is, és 1 évvel előtte egy ikervetélés a 20. héten -szintén lombikból fogantak).
1 éves volt, amikor újra belevágtunk, de újabb 6 sikertelen beültetés után már feladtuk.
Végül egyetlen utolsó stimulációban állapodtunk meg a férjemmel, másik intézetben, mindent a nulláról kezdve. Ez lett volna összességében a 13. beültetés, 6 stimulációból.
El is kezdtük a hosszú protokollt, de a Gonapeptyl mellett nem akart megjönni a menses-em, hogy kezdhessük a stimulációt. Akkor csináltam tesztet, ami pozitív lett, az elzáródott petevezetékeim ellenére is, 10 év védekezés nélkül, most először spontán...
A doki csak szét tárta a kezét, és annyit mondott, hogy az élet utat tör magának... Most 22 hetes vagyok.
Barátnőmék első babája 4 év sikertelen próbálkozás után lombikkal fogant. Most a kislány 2,5 éves, és egy hónap múlva érkezik a kisocsi, aki teljesen spontán fogant.
Vagy nekem nagyon tetszik a youtubon Tesz-vesz mami története (Szuloszoba, Kandász Andival), nekik több sikertelen inszem és 6 sikertelen lombik után fogant meg a kisfiúk spontán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!