Kérlek csak az nezze meg aki megérti. Tesztelős, sokszor csalódós, többször elvetélt nőként kerdem, szerintetek pozitív lesz?
2021. júl. 19. 19:50
51/58 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 39.hetben vagyok. Ha esetleg hamarabb úgy nem dönt a kislányunk, vasárnap műtenek. :)
2022. márc. 23. 15:10
53/58 anonim válasza:
Covidból sikerült kijönni?
Egyszerre voltunk betegek.. engem még néha elkap a köhögés, pedig betegség alatt egyáltalán nem volt ilyen.
Mindenképpen császár lesz?
Kitartás!
már jó időre érkezik a kisasszony💕
( az elejétől drukkoltam)
54/58 A kérdező kommentje:
53-as!
Nagyon szenvedős volt nekem a Covid. Szerencsére már nincs köhögés. Másodjára estünk bele, pedig be is vagyunk oltva.
Igen, sajnos mindenképp császár lesz.
2022. márc. 24. 10:56
55/58 A kérdező kommentje:
38+6 hetesen császármetszéssel megszületett a kislányom. 4420gramm és 52 cm. :)
2022. ápr. 1. 16:42
57/58 anonim válasza:
Gratulálok💕
Jó egészséget!
Remélem jól viseled a lábadozást!
58/58 A kérdező kommentje:
Mostmar egész jól vagyok, bár nehezebb volt mint az előző császár. De ezek a csöppségek mindent megérnek.
2022. ápr. 5. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!