Kérlek csak az nezze meg aki megérti. Tesztelős, sokszor csalódós, többször elvetélt nőként kerdem, szerintetek pozitív lesz?
2021. júl. 19. 19:50
11/58 anonim válasza:
Ha baba holnapra már jobban látszik, nekem 9dpo n szokott ilyen lenni, csak sajnos mostanába kémiai.
12/58 anonim válasza:
Nem várt előtt 4 nappal volt egy még ennél is halványabb tesztem, ami babát jelzett. (Pont ilyen teszttel csináltam én is)
Nagyon szorítok neked!
14/58 A kérdező kommentje:
Csajok, a mai tesztem pont ugyanolyan lett mint a tegnapi. Mit is várok a 9.dpo-n.🙈
Kicsit kezd azért alább hagyni a lelkesedésem, de hátha holnapra erősödik. Nekem a 10.napon mutatta eddig a leghamarabb.
2021. júl. 20. 05:54
15/58 anonim válasza:
Nem megbízhatatlan, csak pl nekem a 10. Bapon volt enyhe pwcsételésem ( beágyazódásos vérzés?) és rá négy napra lett csíkkeresős a teszt...
16/58 anonim válasza:
Én a helyedben várnék 3 napot, nem tesztelnék minden nap.
17/58 anonim válasza:
Sajnos nekem csak a k~miaiaknál nem erősödött másnapra.
18/58 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem értem mit szerettél volna írni.
2021. júl. 20. 10:54
19/58 anonim válasza:
Kémiai terhességeknél nem erősödött neki a csík másnapra.
20/58 anonim válasza:
17 vagyok igen azt akartam mondani, amikor kémiai akkor nem erősödik, hanem inkább szépen eltünik mensi előttig, majd megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!