Ha tudod, hogy mikor volt az ovud, és eltelt azóta legalább 14 nap, akkor miért érdekes, hogy az előző ciklusod hány napos volt? Én személy szerint csodálkoznék ha állapotos lennél. Mármint ne vedd sértésnek, csak azért ez nem olyan gyakori. Jómagam full szabályos ciklusok mellett, megszakítással egyszer sem estem teherbe.
2021. júl. 16. 23:29
3/8 anonim válasza:
Ha nem vagy hajlando tesztelni, akkor legkesobb 9 honap mulva kiderul. Most erre mit lehetne irni?
Egyebkent ilyen ciklussal inkabb orvoshoz kene menni.
2021. júl. 16. 23:42
4/8 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy volt ovuláció?
Uh-val követte orvos?
Ilyen hosszú ciklussal kB kizárt, hogy terhes legyél. Tudod mi az oka? Pcos? Pajzsmirigy probléma?
Túlsúly?
Kezeli orvos?
2021. júl. 17. 05:22
5/8 anonim válasza:
#2 jómagam szabályos ciklussal simán teherbe estem megszakítással (nem utolsó pillanatosan, hogy későn vette volna ki, hanem kb a szex közepén vette fel a gumit).
2021. júl. 17. 10:56
6/8 anonim válasza:
Utolsó, gratulálok :) Vagy mit szeretnél mit mondjak? Nem írtam egy szóval sem, hogy kizárt dolog megszakítás mellett teherbe esni. Attól, hogy veled ez megesett, még nem feltétlenül ez a gyakoribb jelenség. Főleg, ha ilyen fura ciklusai vannak az embernek, mint a kérdezőnek.
2021. júl. 17. 11:20
7/8 anonim válasza:
csak azért írtam, nehogy valaki itt olvasgasson, és megnyugodjon h oh dejó nem fogok teherbe esni :)
Még mindig sokan írogatják h ők sose estek ilyentől teherbe, én államleányi kötelességemnek érzem, hogy mindig leírjam, hogy velem mi történt.
Jobb ha mások hibájából tanul az ember, nem máséból (én örültem volna ha akkoriban mindenhol azt olvasom h igenis teherbe lehet esni, nagy eséllyel ha olyan a szervezeted, ciklusod és a párod fogamzóképessége).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!