Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akad olyan akinek nem a “nagy...

Akad olyan akinek nem a “nagy könyv” szerint fogant a babája?

Figyelt kérdés

Pl menstruáció előtt vagy utáni 4-5. napon.

Ha előtti, akkor még megjött utána 1x rendesen?

Előtte voltunk együtt a párommal több alkalommal is, én ezt a hónapot emiatt teljesen el is engedtem, meg is jött, mostanra elmúlt, de furcsa érzéseim vannak, pedig nem vagyok egy tünet kutató, pms tünetekkel tisztában vagyok, az most még korai, viszont olyan extrém fáradtság van rajtam, ami nem szokott, állva elaludnék, úgy kell magam megerőszakolni, hogy levigyem este a kutyát, pedig az a kedvenc esti programom, szegényt meg húzom haza, mert érzem, hogy elalszok menet közben, holott séta előtt is már aludtam 3 órát.

2021. júl. 16. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem tesztelsz?!

Ha a terhesség miatt lenne ez, kimutatná....

Egyßbként nemterhesen is így vagyok vele. Front van, hatalmas légnyomás, estére vihar, meleg ami már fullaszt...

2021. júl. 16. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
A nagykönyv szerint kell egy petesejt és egy hímivarsejt. Máskülönben nem lehet gyermeket nemzeni. Akármikor találkozik a két sejt, az normális.
2021. júl. 16. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Akkor 1x nem védekeztünk amikor meg kellett volna jönnie, esemény utánit is vettem be, mégis lett 1 lányom
2021. júl. 16. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
4 lányom van, mindannyian akkor fogantak, amikor kb meg kellett volna jönnie. Rendszertelen volt a ciklusom mindig is, igazából csoda, hogy egyáltalán egy gyerekem lett.
2021. júl. 16. 14:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok front érzékeny, ezért nem tudom, hogy annak a javára írható e, volt egy térdsérülésem, a térdemen szoktam érezni ezeket az időjárás változásokat.

Azért nem tesztelek, mert nincs itthon teszt és nincs a sarkon sem gyógyszertár sem drogéria sem semmi. Mint írtam, ezzel a hónappal nem számoltam

2021. júl. 16. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
menstruáció előtt 2 nappal voltunk együtt. csináltam ovutesztet mindig középidőben, ami abban a hónapban sosem lett pozitív, így el is engedtem a dolgot, (illetve nem is voltunk együtt, csak akkor és kb 3 héttel előtte) akkor már nem jött meg, a doki pedig 2 héttel kisebbnek látta, mint lenni kellett volna naptár szerint, így biztos, hogy abból az együttlétből fogant
2021. júl. 20. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!