Most akkor mi ez?

Figyelt kérdés

Július 1-én voltunk együtt a párommal,majd Július 7-én menzesz ami 4 napig tartott ahogy szokott.

Ma reggel óta rosszul vagyok,ilyen sosem volt. vettünk egy tesztet ami pozitív lett.

Ilyen létezik?

2021. júl. 15. 18:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lettem, remélem, hogy minden jól alakul nálatok!
2021. júl. 16. 09:42
 12/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Éjszaka kórházba kerültem mert iszonyú fájdalmaim voltak,hüvelyi ultrahangot Teljes labort csináltak. Kiderült hogy iker terhességem volt és az egyik babó elment azt “tudtam”be menstruacionak,a másik “baba” nem tudott kiürülni ezért megműtöttek.

Az a durva az egészben hogy két éve próbálkozunk,májusban mondtam a páromnak hagyjuk abba a baba projektet egy időre mert mindig csalódás,utazzunk,örökbe fogadtunk egy kutyust és vettem egy kondi bérlete is hogy le kössem magam. A nyaraláson “összejött” a baba de fogalmunk sem volt róla.

Legalább tudom hogy mostmár sikerülhet.

Sajnos nem lett jó vége és most meg gyászolom a magam módján őket.

2021. júl. 16. 11:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom ami történt! Kitartást kívánok nektek és további sok erőt ahhoz hogy babátok legyen💖
2021. júl. 16. 11:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom

Részv~tem a veszteségedben

2021. júl. 16. 12:11
 15/17 anonim ***** válasza:
A másik baba sem maradt volna meg? Nagyon sajnálom, nekem is nem rég volt egy vetélésem, átérzem :(
2021. júl. 16. 13:30
 16/17 A kérdező kommentje:

Sajnos nem. Bárcsak maradt volna!

Egy nőnek sem szabadna ezt átélnie.

Utolsó! Sajnálom hogy te is átmentél egy vetélésen.

2021. júl. 16. 15:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem is hiszi az ember h ez vele megtörténhet 😓

Sajnos sokan vesztettünk el babát

Tudom h most jevés vigadz, de legalább tudod h van esélyetek babára.

Ne add fel!

Nekem vetélés után 8 hónapra sikerült, de azt mondják h sokakna az első hónapokban ösdzejön megint

2021. júl. 16. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!