Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után, akinél bekövetk...

Peteérés után, akinél bekövetkezett a terhesség, milyen lett a hüvelyfolyás állaga?

Figyelt kérdés
Nekem peteérés óta fehér és ragadós, először több volt, de már csak kevés.
2010. aug. 27. 10:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy olvastam itt az oldalon, hogy a folyás mennyisége minimalizálódik általában. Sok kismama írta, hogy ő inkább szárazságot tapasztalt. Gondolom, ez csak az átlag, de nem mindenkit érinthet, már csak egyéni tényezők miatt sem.
2010. aug. 27. 12:01
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Mindenkinél más, száraztól a krémesig minden tapasztalható, sok mindentől függ, de semmit nem befolyásol, és legfőképpen ebből következtetni semmire nem lehet.
2010. aug. 27. 12:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én nagyon elkenődtem ismét ,mikor a folyásokról olvastam, mert a nagy átlag szárazságot tapasztalt!nekem ezzel szembe vizes fehér folyásom volt amit a mensi előjeleként diagnosztizáltak sokan velem együtt!viszont eddig nem volt rám jellemző a mensi előtt az ilyen folyás. Ezért gyanakodtam, kezdett a mellem is fájni bár az hasonlóképp mint máskor! aztán nemvárt napján nem jött meg teszteltem s most 6 hetes boldog kismama vagyok! szóval ez nagyon változó kinek milyen a folyása!

2010. aug. 27. 12:17
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem is fehér, nemrég volt peteérérsem, és ilyenkor nem szokott ilyen, és ennyi lenni.
2010. aug. 27. 12:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem krémes fehér folyásom volt amikor pozitiv lett a tesztem. bár nekem pé után mindig krémes, akkor sokkal több volt mint korábban.
2010. aug. 29. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem krémes volt olyan mint a selyem mikor megtőrőltem a wc papirral olyan érzés volt...ilyen még soha nem volt gondoltam hogy baba van...és már meg is született mielőbbi babásodást.
2010. aug. 29. 21:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem is krémes peteérés után 5 nappal kezdődött.
2010. aug. 30. 08:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én ugyan még nem vagyok babás, de szeretnék az lenni. Peteérés óta nekem is krémes, olykor ragadós, fehér folyásom van, elég bő, már korán reggel észelelem. Veled együtt remélem, hogy ez baba jele.
2010. aug. 30. 08:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Mikorra nem várod? Én vasárnapra, a hőd hogy áll?
2010. aug. 30. 08:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Jövő hét szerdára nem várom. A hőm 36,9 - 37. Mindig ennyi szokott lenni peteérés után. De már nem is mérem mindig, mert már kezdek belefáradni (8 hónapja próbálkozunk). Most gondoltam, elkezdem az Aviva tornát. Ha jövő héten megjön, megyek is a tanfolyamra. :)
2010. aug. 30. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!