Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hibás teszt, vagy baj van/lesz?

Hibás teszt, vagy baj van/lesz?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap vettem két ugyanolyan fajta tesztet. Az egyiket még rögtön tegnap délután megcsináltam, annyira izgultam. Pozitív lett, méghozzá elég erős csíkkal. Ma reggel kipróbáltam a másik ugyanolyat, és sokkal halványabb lett a csík. Pedig ugye reggel többnek kéne lenni a hcg-nek... Szerintetek ez azt jelenti, hogy baj van/lesz a babával, vagy a teszkó márkájú teszt nem az igazi? Nincsenek görcseim és nem vérzek. Köszönöm a segítséget!!!
2010. aug. 27. 08:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Már van teszkós terhességi teszt is?? LOL

Szerintem vegyél "ismert" márkát és holnap első reggeli vizelet. Sok sikert!!

2010. aug. 27. 08:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj! Nem szabad, nem biztos, hogy két teszt egyformán mutatja, vegyél egy jobb fajtát, és holnap reggel abból tesztelj. Nyugi, nem lesz baj.
2010. aug. 27. 08:54
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha tegnap délután pozitív lett erős csíkkal akkor terhes vagy. Reggel tényleg többnek kellene lennie a hcg-nek. Szerintem hibás volt a teszt. Ráadásul nem is vérzel nincsenek görcseid! Nyugi nem lesz semmi baj!

Viszont kérdeznék én is valamit! Én tegnap teszteltem halvány pozitívat délután. Neked van valami tüneted? Mellfeszülés, vagy olyan mint amikor megjön?

2010. aug. 27. 08:54
 4/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Hát nem tudom, otthon van-e, itt Angliában van teszkós :P Lehet, a clearblue-t kellett volna megvennem )10 fontért...).

Kedves utolsó! Nekem amikor meg kellett volna jönnie (a hét elején), iszonyúan úgy éreztem, hogy meg is fog. Görcsölt, fájt a derekam, minden bajom volt. Mostanra az lecsengett, már csak hihetetlen fáradt vagyok, két lépcsó után kimegy a vér a fejemből, és a melleim is elég érzékenyek.

2010. aug. 27. 09:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Én hétfőre nem vártam. Először nekem is fájt a derekam azt hittem leszakad, kicsit a hasam is olyan volt mint amikor megjön. De már nem olyan. A mellem nekem is érzékeny de nem mindig. Tegnap este például éreztem hogy feszült meg éjszaka is amikor felébredtem.
2010. aug. 27. 09:05
 6/14 anonim ***** válasza:

Aha!

Akkor azért, mert nálunk (Mo.) még nem találkoztam teszkóssal. A reggeli teszteléshez elég a 20-as érzékenységű is, az valószínű olcsóbb. Mindenképp írj, szorítok én is ! :)

2010. aug. 27. 09:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Hajnalban/késő este nem voltál pisilni? Nem lehet, hogy ezért mutatott a reggeli halványabbat? A tegnap délutáninál pedig több volt a hcg-d, mert régebb óta "gyűjtötted"?

2010. aug. 27. 10:00
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy az lehet tényleg az oka, hogy nem "gyűjtöttem" eleget, azt hiszem most már mindig kimegyek éjszaka pisilni :) Remélem, tényleg feleslegesen aggódom :)
2010. aug. 27. 16:52
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia, én is Angliában vagyok. Mi is probalkozunk, egy hét még es kiderul mi lett :)

A Clearblue-t használd, arra eskudik itt mindenki korulottem :)

Gratulalok, és hidd el nem fog az a csik eltunni :)

2010. aug. 28. 13:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Szia Utolsó! Hú, akkor nagyon drukkolok nektek! És köszi a bíztatást, remélem tényleg nem tűnik el, mert már nagyon beleéltem magam!!! :)
2010. aug. 28. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!