Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Émelygés, hányinger lehet...

Émelygés, hányinger lehet terhesség előjele, ha a teszt negatív?

Figyelt kérdés

Csak szombaton (nem) kellene megjönnie, de már 3. napja émelygek egész nap. Tudom, hogy a hányingert/émelygést a hcg okozza, és a 4-6. hét között kezdődik, mert akkorra lesz annyire emelkedett a hcg szint, hogy bezavarjon. Én ugye most még csak a 3. hétben lennék, ráadásul a 25-ös érzékenységű teszt ma reggel negatív lett.

Ennek ellenére lehetséges, hogy terhesség okozza az émelygést?

2021. júl. 7. 10:06
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Nem, kizárt, hiszen nincs kimutatható HCG. Az 2-3 hét múlva esedékes, már ha terhes vagy.
2021. júl. 7. 10:12
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem valószínű, mert a szervezeted addig nem is érzékeli a babát, amíg a hcg el nem kezd termelődni. A beágyazódásig nincs kapcsolat, és nincs olyan érzékszerve az embernek, amivel - akár tudat alatt is - érezhetné, hogy úszkál-e ott egy kis embriókezdemény, vagy sem. Legalábbis ez a jelenlegi orvosi álláspont, ha jól tudom.
2021. júl. 7. 10:13
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem valószínű.
2021. júl. 7. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Kizart. Ha terhesség miatt vagy így, azt hcg okozza. Hcg meg ha van a szervezetben, ilyen mennyiségben, hogy rosszullétet okozzon, akkor azt a teszt is kimutatná.
2021. júl. 7. 10:31
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Biztosan nem a terhesség okozza még akkor sem hanterhes vagy.
2021. júl. 7. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pms tünetek közé tartozik a hányinger is. A másik, hogy majdnem 40 fok van, ilyenkor simán lehet olyan az ember közérzete, amibe kis hányinger is beletartozik. Meg aki nagyon keresi magán a tüneteket, az bebeszélhet magának bármit.(Tapasztalatból mondom). Ha negatív a teszt, nincs hcg vagy elegendő hcg a szervezetben. A terhességi tüneteket pedig az okozza, ahogy írtad is. Ennyi nappal menstruáció előtt pedig egy 25-ös teszttel csak pazarlás volt tesztelned, ilyenkor max. egy érzékenyebb teszt mutathat esetleg valamit.
2021. júl. 7. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:
25 ös nem is mutatja ennyivel előbb talán a 10es, de csak 9-10nappal ovu után.
2021. júl. 7. 11:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Elvileg 11 nappal ovuláció után vagyok (ovitrellet 25-én pénteken kaptam, utána 24-48 óra). Először arra gyanakodtam, hogy az ovitrelle utólagos mellékhatása, de az elvileg csak 10 napig van a szervezetben, nekem meg a 11. napon kezdődtek az émelygések. A nagy meleg meg a PMS valószínűbb.
2021. júl. 7. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:
2021. júl. 7. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!