Ez halvány pozitív? SOS! Még nem volt hasonló tesztem a 14 hónap alatt!?
Nagyon sok negatív teszten vagyok már túl és nem tudom elhinni, hogy ezen a teszten végre van egy kis reményem.
Holnap kellene megjönnie remélem nem fog ti is látjátok vagy képzelődöm?
25/N
Az enyém csak kicsit volt erősebb ugyanezzel a teszttel, a vélt menstruáció után 3 nappal, délben. Valószínű hosszabb ciklus volt és nem 30 napra jött volna meg alapból, hanem vagy 36.. ma csináltam új tesztet, digitálisat. Terhes vagyok és eszerint tényleg később volt az ovu.
Szurkolok!! :)
Nekem halvány teszt (ettől jóval erősebb) után pár nappal később pozitív lett a digitális teszt, későbbi ovulációt sejtetve, de végül 2 nappal később megjött. (Összesen 5 nap késéssel.)
Remélem nektek azért pozitív marad, illetve erősödik a vonal.
Nekem tényleg később lehetett az ovu, azzal kijönne a matek. Egyetlen napon voltunk csak együtt, előtte és utána 1 hétig nem, mert nem úgy jött ki a lépés. Én az egy héttel korábbi időszakra gondoltam az ovut.
Mindenesetre pozitív vagyok és bízom benne, hogy megmarad.
Én tényleg kiváncsi vagyok, hogy ezen mit láttok halvány pozitívnak?
Én semmiféle színes második csíkot nem látok.
Illetve az elsőn látom egyértelműen, a második épphogy. A harmadikon semmit. De ugyanaz a teszt szóval nyilván csak rossz a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!