Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van ezen a platformon olyan...

Van ezen a platformon olyan olvasó, aki munkáját tekintve nőgyógyász és a leszbikusokat is embernek tekinti?

Figyelt kérdés
Ismerem a homofób hozzá szólásokat, véleményeket, ezektől kíméljetek!

2021. júl. 6. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Bocsánat, hogy nem vagyok érintett, de az orvosnak mégis mi köze ahhoz, hogy leszbikus vagy-e vagy sem? A vizsgálat és az egészséged szempontjából ez totál irreleváns információ, minek kell neki elmondani, ha azt látod, hogy általánosságban véve negatív reakcióban részesülsz emiatt? Nem azt mondom, hogy rendben van, ha ez egy általános jelenség, csak nem értem.
2021. júl. 6. 11:19
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom leszbikus kapcsolatban szeretnének gyermeket vállalni orvosi segítséggel.
2021. júl. 6. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

jajj, nem néztem a kategóriát, igazad van #2

boccsazoffért kérdező. Őszintén kívánomm, hogy sikerrel járjatok.

2021. júl. 6. 11:25
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Van olyan aki bunkó velem, pedig heteroszexuális vagyok. Dokit váltottam problem solved.
2021. júl. 6. 12:38
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Nálam nőgyógyászatnál felmerülő kérdés. Szexuális életet él? Állandó partnere van? Ennyi.
2021. júl. 6. 12:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Meddosegi intezmenyt keress fel mert egy mezei nogyogyasz nem fog tudni segiteni. Bejelentkezeskor mond el hogy olyan orvost keresel aki egyutt tud veletek mukodni.

Sok szerencsét

2021. júl. 6. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, mi a tervetek, de ha törvénybe ütköző, akkor nem feltétlenül az van, hogy nem tekint embernek, csak simán nem kockáztatja a munkáját. Ha ez megnyugtat, én egyedülálló vagyok, nem leszbikus, de ugyanúgy "nem tekintenek embernek".
2021. júl. 6. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyedülálló nő kérhet inszeminációt donor spermával. Nem kell elmondani, hogy leszbikus vagy és kész.
2021. júl. 6. 15:27
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a bíztató szavakat! Igen, gyermeket szeretnénk, van nőgyógyászunk, de Ő elég konzervatív ettől függetlenül a munkáját megfelelően végzi el. Viszont a gyermekvállalás a cél, így szeretnénk egy nyitott ember "kezei közé" kerülni, akitől bátran lehet kérdezni. Nem szívesen kezdenénk a babaprojektet hazudozással. Ez számunkra fontos, hogy a terhesség és szülés közben is mindketten teljes mértékben részt tudjunk venni, mint szülő. Nem vagyunk azok a típusok aki lázadozik, polgárpukkasztás sem célunk! Egyszerűen csak mint két szülő szeretnénk egymást és a babát is támogatni, felnevelni, szeretni, óvni.

Akinek van bármilyen tapasztalata, szívesen meghallgatom, vagy tud ajánlani olyan orvost, aki tényleg elfogadó. Minden infót szívesen fogadok. Köszi a támogatást mindenkinek!

2021. júl. 7. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!