Nőgyógyász előtt mikor lehet házas életet élni?
Figyelt kérdés
Rajta vagyunk a baba témán de pont azon a napon lesz peteérésem amikor időpontot kaptam gondoltam nagyobb lenne az esélyünk ha pár nappal előtte is együtt lennénk (sajna vizsgálat napján nem hinném hogy lesz kedvem bármihez) Hány napig nem lehet előtte házas életet élni? Olvastam 3 napot és egy hetet is. mi a reális?2021. máj. 7. 06:01
1/5 anonim válasza:
Hátöö, szerintem ne ehhez igazítsd. Én már mentem úgy nőgyógyászhoz, hogy előtte nap volt akció, és semmit nem szólt be érte, nem tudom, hogy ez egyáltalán látszik-e. Ha igen, akkor így járt, most istenem, a fogorvost se úgy tervezed be, hogy akkor előtte egy hétig nem eszel semmi fokhagymásat.
2/5 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy nem lehet.
Célszerű maximum a spermiumok miatt 2 naponta együtt lenni.
3/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, ha csak aznap nem szexelsz a vizsgálat előtt.
4/5 anonim válasza:
Mit szeretnél vizsgáltatni? Rákszűrés előtt 24-val nem érdemes semmit kenni oda, és behatolás mentesen lenni, mivel fals eredményt adhat. Egyéb rutin esetben nem szükséges önmegtartóztatás.
5/5 A kérdező kommentje:
Az első babánk sajnos meghalt szülés után...4 éve .... igazából csak amiatt szeretnék elbeszélgetni hogy mit hogyan ....
2021. máj. 7. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!