Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kipisilhetem a hímivarsejteket?

Kipisilhetem a hímivarsejteket?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

elnézést, ha orbitális butaságot kérdezek.. 2 napja voltunk együtt a párommal és szoktam "belemártós" ovu tesztet csinálni. Majd amikor ugye a steril kis tartóba pisilek észrevettem benne ilyen fehér kicsi darabokat. Ez lehet hímivarsejt?

2021. júl. 5. 09:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%
Te lány, szedd már elő a biológiatankönyvet, és tanulmányozd, hogy honnan pisilsz, és hova teszi a barátod a micsodáját.
2021. júl. 5. 12:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem! 2 külön lyuk, tudod... Ettől még lehet a vizeletben olyan szennyezés, ami amúgy is kijön, de nem kipisiled, max lemossa onnan ahonnam wc papírral amúgy is letörölnéd. És nem biztos, hogy az. Mikroszkóppal lehetne megnézni, hogy az-e. Olyan 400x-os nagyításnál látszik, de rendes mikroskóp kell hozzá, aminek az van írva az objetívjére, hogy "40/0.65" esetleg mé az is rá van írva, hogy "160/0,17", vagy "oo/0,17". Az, h 40x, az önmagában kevés, az gagyi mikroszkóp. Az USB-sek is gagyik.
2021. júl. 24. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!