Lehetek terhes?17/l

Figyelt kérdés

Azt a fajtát eszem aminek 7 napos szünetje van. A fogamzásgátló utolsó napján voltunk együtt a barátommal aztán ugye 7 nap szünet,de én véletlen nem 7 nap szünetet tartottam hanem 12.Es ma jutott eszembe

Az utolsó tabletta nap óta nem voltunk együtt a barátommal

2021. júl. 5. 04:49
1 2
 11/11 anonim válasza:
50%
Szerintem ha ilyeneket kérdezel még eléggé buta vagy. Már bocsi, de ez az igazság. Szakiskola maximum. Előbb legyél okos, aztán szexelj. De leginkább ha már felnőtt és önálló életet élsz. Mert ha gyereked lesz akkor biztos szép lesz, és örülhetsz is neki, de nem a 80-as években vagyunk amikor 18-20 évesen már szültek. Nyugodtan pontozz le. De mielőtt kiéled magad 20on évesen és kitudja hány kapcsolaton leszel túl, könnyen kiéghetsz. Aztán csúszik az egész életed 10 évet, a barátod elhagyhat könnyen. Keresetetek gondolom még nincs. Szóval az szexeljen akinek megvan hozzá az esze. Drága az óvszer a barátodnak? 900ft 3db. Kibírható szerintem.
2021. júl. 6. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!