Lehetek terhes?17/l
Azt a fajtát eszem aminek 7 napos szünetje van. A fogamzásgátló utolsó napján voltunk együtt a barátommal aztán ugye 7 nap szünet,de én véletlen nem 7 nap szünetet tartottam hanem 12.Es ma jutott eszembe
Az utolsó tabletta nap óta nem voltunk együtt a barátommal
Jaa és ez az első hónapja H szedem
Előtte nem szedtem fogamzásgátlót
Terhes nem vagy.
Viszont emlékeim szerint, ha az első héten marad ki tabletta, akkor abban a ciklusban végig védekezni kell -mivel te konkrétan 5 darabot hagytál ki, hiszen el sem kezdted szedni -, mindenképpen védekezzetek a levél végéig.
Szerintem ezzel amúgy jól bekavarsz a már előző hónapban megbolygatott ciklusodba, szóval hívd fel a dokidat, hogy most elkezdheted-e, vagy inkább majd a következő ciklusod első napján.
Biztosan nem vagy terhes, de most egy hónapig védekezni kell tabletta mellett is.
Figyelj oda, nem csinálhatsz ilyet!
Nagyon kicsi az esélye
Bàr nekem azt mondták hogy a védekezésmentes együttlétig várjunk a 2. Levél kezdetéig.
Most vèdekezzetek legalább 1 hétig
Jó akkor lehet terhes vagyok mert nem védekeztünk mellette még pluszba
Most H így mondjatok
Ha az utolsó tabletta napján voltatok együtt, akkor védett a tabletta valószínűleg. A megvonásos vérzésed megjött?
Az a nagyobb baj, hogy nem kezdted el az új levelet. Azóta volt védekezés nélküli aktus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!