Lehetek terhes?17/l

Figyelt kérdés

Azt a fajtát eszem aminek 7 napos szünetje van. A fogamzásgátló utolsó napján voltunk együtt a barátommal aztán ugye 7 nap szünet,de én véletlen nem 7 nap szünetet tartottam hanem 12.Es ma jutott eszembe

Az utolsó tabletta nap óta nem voltunk együtt a barátommal

2021. júl. 5. 04:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Jaa és ez az első hónapja H szedem

Előtte nem szedtem fogamzásgátlót

2021. júl. 5. 04:49
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Ha az utolsó tabletta bevétele óta nem voltatok együtt, akkor 99,9%. hogy nem vagy terhes. Szerintem szedd tovább és kb. egy hétig ne legyen szex (általában kihagyásnál ezt szokták javasolni), de olvasd el a betegtájékoztatót, abban le van írva, hogy ilyenkor mi a teendő.
2021. júl. 5. 04:56
 3/11 anonim ***** válasza:
96%

Terhes nem vagy.

Viszont emlékeim szerint, ha az első héten marad ki tabletta, akkor abban a ciklusban végig védekezni kell -mivel te konkrétan 5 darabot hagytál ki, hiszen el sem kezdted szedni -, mindenképpen védekezzetek a levél végéig.

Szerintem ezzel amúgy jól bekavarsz a már előző hónapban megbolygatott ciklusodba, szóval hívd fel a dokidat, hogy most elkezdheted-e, vagy inkább majd a következő ciklusod első napján.

2021. júl. 5. 05:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem vagy terhes, de most egy hónapig védekezni kell tabletta mellett is.

Figyelj oda, nem csinálhatsz ilyet!

2021. júl. 5. 07:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kicsi az esélye

Bàr nekem azt mondták hogy a védekezésmentes együttlétig várjunk a 2. Levél kezdetéig.

Most vèdekezzetek legalább 1 hétig

2021. júl. 5. 08:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom mint az 5-ös, vagyis az enyém olyan tabletta volt, hogy az első levél szedése melett még védekezni kellett. Csak a másodiktol kezdve lehetett mondjuk óvszer nélkül csinálni. De nem tudom a te tablettád milyen fajta. Elég kevés az esély hogy terhes maradj szerintem, de nem kizárt. Ha megjön a havid akkor biztosan megnyugodhatsz.
2021. júl. 5. 12:07
 7/11 A kérdező kommentje:

Jó akkor lehet terhes vagyok mert nem védekeztünk mellette még pluszba

Most H így mondjatok

2021. júl. 5. 16:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha az utolsó tabletta napján voltatok együtt, akkor védett a tabletta valószínűleg. A megvonásos vérzésed megjött?

Az a nagyobb baj, hogy nem kezdted el az új levelet. Azóta volt védekezés nélküli aktus?

2021. júl. 5. 17:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Volt megvonásos verzesem
2021. júl. 6. 00:05
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Bárhogyan is védekeztek, ha telibe vernek mindig lesz egy kicsi esély a teherbe esésre. Komolyan mondom, nem értem, hogy emberek minek szexelnek, ha nem tudják hogy működnek a dolgok.
2021. júl. 6. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!