Időntúli pozi? Mire reagálhat még a teszt a hcg-n
kívül?
Figyelt kérdés
Tudom időn túl nem nézegetünk. De az aktus után 14 nappal csináltam. Nega volt, eldugtam a fürdőben. Most jutott eszembe hogy kidobom. És ez fogadott. Ami érdekelne hogy mire reagál ha nincs hcg. Rózsaszín a színe. Baba nincs, és nem is szeretnék. Az egy meggondolatlan este volt a férjemmel.
Rengeteg teszten vagyok túl és mindig nézem jóval utána, hogy kéne. Ami halvány pozi, az először nem is látszik, mert még nedves a papír körülötte, majd amikor szárad, egyre inkább látszik a csík. Ha egy teszt negatív, azon semmit sem látsz utána sem, órákkal később sem. Ez szerintem pozitív, hiszen másra nem tud reagálni. De ismételj pár nap múlva, az a biztos.
2021. júl. 3. 21:37
12/24 A kérdező kommentje:
Na most nem nyugodtam meg. Ha ez valóban pozi lenne, amit kizártnak tartok, akkor 10 hetes lennék már.
Holnap veszek egy tesztet, de tuti negatív lesz. De inkább megnyugszom.
2021. júl. 3. 21:40
13/24 anonim válasza:
Enis pozinak gondolom!
2021. júl. 3. 22:07
14/24 anonim válasza:
Szerintem nem szokott a századi csík ilyen egyértelműen rózsaszín lenni. Gondolom nem ültél 10 percet a teszt felett-addig értékelhető, és utána tetted el, így nem tudhatod hogy mikor jelent meg rajta.
Én nem lennék biztos abban, hogy nem vagyok terhes, ha ilyen tesztem lenne, főleg hogy azt mondod h nem menstruálsz azóta sem.
Az a tanácsom, hogy csinálj még egy tesztet.
2021. júl. 3. 22:32
15/24 anonim válasza:
Csinalj meg egy tesztet, ez szerintem pozitiv. Nekem sose volt intenziv a masodik csik a teszten. Megis terhes voltam es azota mar szültem is szoval tuti pozitiv volt.
2021. júl. 3. 22:39
16/24 A kérdező kommentje:
Mindenképp csinálok holnap saját megnyugtatásra. A mensim tavaly májusban volt meg utoljára. De úgy gondolom ennyi idő után, érezném ha lenne valaki.
2021. júl. 3. 22:41
17/24 anonim válasza:
Nekem sajnos volt olyan terhessegem ami egyszerüen megallt a fejlödesben. Esett a hcg szintem, de ameddig az embrio a mehemben volt a teszt is pozitivnak bizonyult, de halvanyodtak a csikok. Mar 10 napja kesett mikor elsö tesztem pozitiv lett, ra 2 napra barnas pecsetelö verzesem volt.. ujabb tesztet csinaltam ami mar sokkal halvanyabb volt. A következö napi mar majdnem negativnak volt mondhato. De azota szerencsere sok idö el telt es született egy szep kisbabam.
2021. júl. 3. 22:47
18/24 anonim válasza:
Szerencsere el kerültük a meh kaparast mert beindult a veteles es ki tisztult a mehem, a következö tesztet mar a korhazba keszitettek vérböl. A leg biztosabb az ha keszitesz egy tesztet es meg nezed ha erösödik e a csik. Ha barmi gyanu fel merül keresd fel az orvosod, mondd el az esetet es ö majd meg nyugtat es konkret valasszal tud szolgalni. Minden jot kivanok neked
2021. júl. 3. 22:50
19/24 anonim válasza:
Nekem szokott a facelle így száradni, terhesség nélkül is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!