Időntúli pozi? Mire reagálhat még a teszt a hcg-n kívül?
Figyelt kérdés
Tudom időn túl nem nézegetünk. De az aktus után 14 nappal csináltam. Nega volt, eldugtam a fürdőben. Most jutott eszembe hogy kidobom. És ez fogadott. Ami érdekelne hogy mire reagál ha nincs hcg. Rózsaszín a színe. Baba nincs, és nem is szeretnék. Az egy meggondolatlan este volt a férjemmel.
2021. júl. 3. 20:45
2/24 anonim válasza:
Hát ez halvány pozitív szerintem...
4/24 anonim válasza:
Szerintem meg ha kesik akkor csináld újra és használd úgy ahogy le van írva.
6/24 anonim válasza:
Szerintem ez kétesélyes. Ha késik, tesztelj újra?
Miért kellett eldugni a tesztet?
7/24 A kérdező kommentje:
Februárban szültem. Nem menstruálok azóta sem. Azért dugtam el, hogy ne is idegesítsem. Gyors megcsináltam egy reggel, negatív volt, gondoltam kidobom ha nincs itthon.
Rózsaszín a csík. Inkább az érdekelne mire tud még reagálni ami nem hcg. Lh hormonra?
Terhes nem vagyok. Már 10 hetes lennék. Észre kellene már vennem magamon.
2021. júl. 3. 21:25
8/24 anonim válasza:
Nem az lh-ra nem tud. Olyan lehet, hogy ha visszaazik a reagens a teszten az csinálja ezt a beszaradast. Az lh teszt reagál a hcgre de fordítva nem.
9/24 A kérdező kommentje:
8as akkor ez lehet a válasz. Valahogy vissza folyik a szín a reagensre. Azért ijesztő. És aki babát akar, neki meg kellemetlen lehet ha rájön h mégse pozi.
2021. júl. 3. 21:30
10/24 anonim válasza:
Ah sztem nem annyira ijesztő. Na mindegy. Sztem ha nem akarsz babát jobb ha védekeztek. A februári szülés után.. huh ha most terhes vagy akkor jó ha lenne köztük egy év. Az azért ku.va egy világ lenne nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!