Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet baba? Többi...

Szerintetek lehet baba? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szóval júniusban kezdtünk el próbálkozni. 1 hét múlva kellene megjönnie, de tegnap délután iszonyúan görcsölt a hasam, szaladtam is a mosdóba, mert azt hittem, hogy megjött, de nem. Aztán este szurkált a méhem körül. Ma már nincs semmi "tünetem" azon kívül, hogy érzékeny a mellem és fáj a mellbimbóm.

Már van egy gyerekünk és ő elsőre összejött. Jó lenne már 1 kistestvér :)

2021. júl. 1. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Kb 50%.

Még épphogy leért a méhedbe, be sem ágyazódott, nem lehet annyi hcg a véredben, hogy bármilyen tünetet érezz.

Remélem sikerül hamar!

2021. júl. 1. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Terhestünetek akkor vannak, mikor mar van annyi hcg.. elmaradt mensi elött nincs... nekem ezek a mensi elött szoktak lenni.

Arra meg ne alapozz, hogy a fiatok is elsőre összejött.

Nekünk pl a fiunk az első hónapban, most a lányunk a 9.ben

..

2021. júl. 1. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:

szia.

nekem is kb 1 hét múlva kellene megjönnie, a mi fiunk is elsőre összejött :D

és még ráadásul mi is júniusban kezdtünk próbálkozni, igaz akkor már sztem lekéstük az ovut, így ebben a hónapban teszttel néztem.

nekem is vannak ilyen fura érzéseim, mintha folyna vmi, de természetesen semmi. nekem bal oldalt szurkált a petefészkemnél hétfő óta, ma is pár órája szúrt 1-2 nagyobbat. figyelem a wc papírt is hátha találok rajta 1 csepp beágyazódási vérzést véletlenül, de még semmi (fiamnál volt)

mellem mielőtt megjön szokott feszülni, viszont most nem is feszül hanem inkább érzékeny, a bimbómmal együtt. szorítok, hogy mindkettőnknek baba legyen :)

én majd legkorábban 1 hét múlva tesztelek :)

2021. júl. 7. 19:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Nekem végül megjött, de sebaj, próbálkozunk tovább :)

Neked viszont szorítok :)

Esetleg majd írd meg, hogy nektek sikerült e. :)

2021. júl. 8. 07:41
 5/5 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Sajnálom de talán majd a következő hónap sikeres lesz :)

Nekem még 7-8 nap a nemvártig. Rendesen szurkál ma is a petefészkem környéke a mellem meg érzékeny de másképp mint szokott. Próbálom nem bele élni magam. Hónap végén megyünk nyaralni 1 hétre éppen a papíron termékeny hetemen. Persze még nem tudom ott hogyan oldom meg az ovu tesztelést minden nap kB ugyanakkor :D

Kicsit ezzel nyugtatom magam ha most megjön, hogy talán pont a tengerparton akar majd összejönni. Lehet jobb lenne mint 6 hetes terhesen esetlegesen végighányni a nyaralást :D

2021. júl. 8. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!