Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba lehet? Többi lejjebb.

Baba lehet? Többi lejjebb.

Figyelt kérdés
1-2 napja nyálkás folyásom van, de időnként csak. Tegnap kellett volna megjönnie naptár szerint, de semmi jele. Sose jön meg hajszálpontosan, de ilyenkor legalább már barnázni szoktam. Viszont ilyen még nem volt, hogy mensi idejében nyák folyásom lenne. Teszt negatív.
2019. nov. 30. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A teszt negatív. A többi információ teljesen felesleges mellékinfó valamiről, ami semmit sem jelent.
2019. nov. 30. 17:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Teszt negatív. Nincs terhesseg
2019. nov. 30. 17:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Hogy a teszt negatív, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs baba. Hiszen nem egy eset létezik, hogy akár az esedékes menstruáció kimaradását követő 1 hét múlva lesz csak pozitív. Tapasztalatokra lennék kíváncsi. :)
2019. nov. 30. 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:
30%

A folyás az lehet jó jel, nekem most lett pozitiv a teszt, viszont ez a masodik terhessegem es mindketszer a nemvart napjan mar jol lathato pozitiv volt.

Nem kizart nalad sem a terhesseg. Drukkolok!

2019. nov. 30. 17:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A tapasztalatom az, hogy ha negatív a teszt, akkor nincs baba. Nekem 3 nappal a nemvárt mensi előtt már mutatta. Ennyi a tapasztalatom. A többi csodáról csak noname oldalakon olvasni.
2019. nov. 30. 17:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti, köszönöm!

Kedves utolsó válaszoló, attól mert neked kimutatta hamarabb, nem azt jelenti, hogy másnak is ugyanúgy hamarabb a mensi előtt ki kell, hogy mutassa. :) nem csoda hogy akár 1 héttel utána lesz csak pozitív, elég ha itt beírod a keresőbe.

2019. nov. 30. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"A többi csodáról csak noname oldalakon olvasni."

"..itt beírod a keresőbe."

Egyről beszélünk. Ezen az oldalon minden héten van 20 éve megszakítással védekező, 3 óvszer mellett teherbe eső szűzlány, meg hasonlók.

2019. nov. 30. 17:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
7! 🤣🤣🤣
2019. nov. 30. 18:06
 9/10 A kérdező kommentje:
oké, ez jó volt :D
2019. nov. 30. 18:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem olyan ritka ez. És nem csak az oldalon.

Mégpedig azért, mert nem szoktak ilyen korán tesztelni. Késik 1-2 hete és majd akkor.

Na meg rohadtul nem mindegy milyen a teszt. Egy gyenge teszt nagyon könnyen nem mutatja ki.

Ha biztosra akarsz menni kérdező akkor 2 nap múlva reggeli első vizeletből predictor early vagy facelle.

Amúgy mi is mindig megszakítással védekeztünk,sosem lettem terhes, csak mikor terveztük. Szerintem az a ritka, aki teherbe esik mellette.

2019. nov. 30. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!