Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek szellemcsíkos...

Szerintetek szellemcsíkos vagy van remény?

Figyelt kérdés
[link]
2021. júl. 1. 05:54
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Mikorra nem várod? Pár nap múlva tesztelj újra..
2021. júl. 1. 05:57
 2/45 A kérdező kommentje:
Hétfőre nem várom.
2021. júl. 1. 05:59
 3/45 anonim ***** válasza:
28%
Ez pozitív 🤗
2021. júl. 1. 06:08
 4/45 A kérdező kommentje:
3 éve küzdünk! Sok kezelés, vizsgálat, műtét..sírás! Bárcsak úgy lenne!❤
2021. júl. 1. 06:11
 5/45 anonim ***** válasza:
100%
Szamomra nagyon nagyon halovany. Legalabbis a telefont nagyon kellett forgatni hozza. Hetfo meg mindenestre messze van. Hetvegen tesztelj ujra.
2021. júl. 1. 06:14
 6/45 anonim ***** válasza:
60%

Ahhoz képest hogy hétfőre nem várod szerintem ez egész jó, majd ha késik már akkor tesztelj újra

Szurkolok!

2021. júl. 1. 06:16
 7/45 A kérdező kommentje:
Igen tudom csak amiatt reménykedem,hogy élőben azért jól kivehető. De semmi sem biztos az is igaz. Vasárnap ismét tesztelek, hátha.🤞
2021. júl. 1. 06:17
 8/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatást, megírom, hogy mi lett a vége.😊
2021. júl. 1. 06:19
 9/45 anonim ***** válasza:
100%
Légy türelmes mert gyakori a kémiai terhesség sajnos, ha nem tesztelnél nem is tudnál róla. Minden esetre bíztató☝️ Hétvégén csinálhatsz még egyet, hogy lásd erősödött e, de arra figyelj, hogy ugyanilyen teszt legyen. Drukkolok nagyon.
2021. júl. 1. 06:26
 10/45 A kérdező kommentje:
Orvosi tanácsra kell tesztelnem a 8.dik naptól ovu után. Már volt egy pár terhességem ami hamar véget is ért sajnos+egy méhenkívüli. Jobb petevezetékemet el is távolították. Egyébként két hónapja feladtam csak mivel anyukám jóbarátja az orvosom így mindig kontaktba vagyunk. 1 éve gluténmentesen étkezem, már azzal sem foglalkoztam, fel is szedtem pár kilót🤣🤣. Meg is lepődtem most reggel ezen a második csíkon. De tudom es igazatok van hogy felesleges tesztelni csak azért titkon remélem, hogy hozzánk is beköszönt hamarosan a csoda.
2021. júl. 1. 06:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!