Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Izguljak amiatt, hogy elvileg...

Izguljak amiatt, hogy elvileg most van a beágyazódásom, és ezen a héten a Balatonban fürdőzöm?

Figyelt kérdés

Nem lesz semmi gond?

Talán sikerült a megtermékenyülés, mintha lett volna egy vércsepp, az elvileg ezt jelenti beágyazódás idején.

2021. jún. 30. 14:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Mindegyik gusztustalan ami nem az óceán vagy a tenger

A Balaton tiszta 🤣🤣 hat jól van kinek mi a tiszta én elhiszem amit írtál eddig sem mondtam hogy azok tiszták lennének csak hogy fél fokkal tisztább, de tudod mit mondom igazad van ugyanolyan undorító az is

2021. jún. 30. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én elfogadom ha nem tetszik, nem kampányolok a Balcsi mellett, de a "legtisztább" titulust nyílván belföldi viszonylatokban kell értelmezni.

Sok embernek nincs gusztusa hozzá, ezt is megértem.

2021. jún. 30. 20:33
 13/14 A kérdező kommentje:

9-es: a többiek értették, a vízben elkapható fertőzések következményeitől tartottam.

Köszönöm a megnyugtató válaszokat.

2021. júl. 3. 16:36
 14/14 anonim ***** válasza:
En meg a hányadék strandok agyonklórozott igénytelen medencéibe nem mennék bele ahol 600an vannak benne.A lofact cserelik azt 1 nap 100an belehugyoznak stb. Fertotanya.Egy természetes vízforras mint a nagy tavaink semmi baja nem lesz az embernek!A nagy tavaknak ahogy a Balatonnak is van egy természetes tisztulása. 25 eve lejarunk a nyaralónkba senkinek semmi baja nem volt soha tőle. Ellenben a budapesti tróger strandon sikerult egy szep kismedence gyulladast osszeszedni.Soha nem megyek kozos furdobe csak tó vagy tenger.
2021. júl. 4. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!